El Casal Jove de Benicàssim obri per Pasqua

El programa Pasqua +Jove ofereix alternatives d’oci per als joves del dimarts 19 al dissabte 23

El Casal Jove de Benicàssim obri per Pasqua
16/04/2022 -

El Casal Jove de Benicàssim no tanca per vacances i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benicàssim ha programat una sèrie de tallers i activitats perquè els joves de Benicàssim puguen gaudir de les vacances de Setmana Santa amb cinc jornades vespertines.

“Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Benicàssim promovem, un any més, alternatives d’oci interessants per als més joves coincidint amb les vacances de Setmana Santa. El programa Pasqua +Jove ofereix activitats que conjuminen la convivència, l’oci i la formació”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

La regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla, ha informat que les activitats es desenvoluparan del dimarts 19 al dissabte 23 en horari de 17.00 a 20.00 hores “i els assistents gaudiran de diferents tallers de música i manualitats, entre altres”.

El programa d’activitats, gratuïtes i dirigides a joves d’11 a 17 anys, començaran el dimarts 19 amb manualitats de Pasqua, “perquè els joves traguen el seu costat més creatiu”. Li seguirà la música el dimecres 20 amb el taller de DJ a través del cual els assistents aprendran noves tècniques musicals. Un taller de xapes està programat per al dijous 21, mentre que el divendres 22 serà el torn d’un taller de grafiti i, finalment, el dissabte 23 es durà a terme el joc Poble dorm.

Vanessa Batalla recorda que aquestes activitats formen part del programa d’activitats del Casal Jove per a aquest mes d’abril i que, per a l’últim cap de setmana de mes, inclou el repte Tik-Tok per al divendres 29 i una vesprada de cinema per al dissabte 30.
Tota la informació del Casal Jove de Benicàssim es pot consultar en https://casaljove.benicassim.org/ així com a través del perfil d’Instagram @casaljovedebenicassim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari