El certamen de guitarra 'Francesc Tàrrega' estrena web a una setmana dels concerts programats

El certamen de guitarra 'Francesc Tàrrega' estrena web a una setmana dels concerts programats
20/08/2020 -

El Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega de Benicàssim estrena web a una setmana dels concerts programats per a recordar la figura del compositor. El nou espai http://www.certamenguitarrabenicassim.com/ “pretén dotar d’entitat pròpia al certamen de guitarra més longeu d’Europa”, ha indicat el director del certamen, José Morales.

Quant al contingut, el portal web, en procés de construcció, compta amb un apartat d’història del certamen així com un epígraf que especifica la programació de la Setmana Tàrrega que es desenvoluparà els dies 27, 28 i 29 d’agost en Villa Ana i Villa Elisa; una programació amb la qual el municipi vol mantenir viu el Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tàrrega malgrat l’ajornament de la LIV edició el 2021.

Sobre aquest tema, informar que a causa del reduït aforament en Villa Ana, per a assistir al concert d’Ana Archilés “Entorn a Tàrrega” programat per al dijous 27 a les 20 hores, s’ha de sol·licitar invitació enviant un correu electrònic a guitarra@benicassim.org.

Pel que fa a la programació prevista en Villa Elisa, no es necessita realitzar inscripció prèvia. Així, el dia 28 serà el torn per a Domenico Mottola, guanyador del Primer Premi, Premi Tàrrega i Premi del Públic en l’última edició del Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tàrrega de Benicàssim. El jove guitarrista italià presentarà el disc gravat com a guardó del prestigiós certamen.

Finalment, Villa Elisa rebrà el dissabte 29 al guanyador de l’edició del 2018 del Certamen Alí Arango, al costat de Josué Fonseca que interpretaran “Difuminant barreres entre el clàssic i el popular”, una proposta diferent del cànon de duo de guitarra clàssica i oferiran als assistents una nova dimensió de la versatilitat i les possibilitats d’aquest format.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari