El Club Triatló Formigues Benicàssim, premiat com el millor club de la Comunitat Valenciana 2020

“Esport, diversió i valors” és el lema del club que compta amb al voltant de 70 triatletes d’entre 5 i 18 anys d’edat

El Club Triatló Formigues Benicàssim, premiat com el millor club de la Comunitat Valenciana 2020
21/03/2021 -

Sota el lema “esport, diversió i valors”, i amb l’objectiu posat a posar en valor les disciplines esportives del triatló (córrer, ciclisme i natació), el Club Triatló Formigues Benicàssim va començar la seua marxa al setembre de l’any 2014. El club va començar amb quatre esportistes i durant tota la seua trajectòria ha anat creixent fins a aconseguir en l’actualitat els al voltant de 70 triatletes d’entre 5 i 18 anys d’edat.

La seua labor perquè els xiquets i les xiquetes gaudisquen a través de l’esport, s’ho passen bé i creuen comunitat, ha portat al fet que el Club Triatló Formigues Benicàssim s’alce amb el premi al millor club de la Comunitat Valenciana 2020 atorgat per la Federació de Triatló Comunitat Valenciana.

Cristina García i Jessi Martí són l’alma mater d’aquest projecte esportiu i després de rograr el guardó van ser rebudes per l’alcaldessa, Susana Marqués, el regidor d’Esports, Arturo Martí, i el tècnic de l’àrea, Fernando Calles. Des de l’Ajuntament de Benicàssim van posar en valor el treball realitzat pel club per crear uns hàbits saludables entre els xiquets i joves fomentant l’esport i uns valors tan importants com poden ser la companyonia i la col·laboració.

Amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva durant aquest últim any, Cristina i Jessi han impulsat tot tipus d’iniciatives des de l’inici de la pandèmia perquè el confinament, les restriccions de mobilitat, no anaren impediment per a continuar entrenant. Iniciatives com a dinàmiques i propostes per a realitzar a casa, sessions en línia i fins a una carrera virtual van ser algunes de les activitats dutes a terme. Des d’aquest mes de març l’activitat presencial s’ha représ amb grups bambolla, complint totes les mesures de seguretat sanitària i tant Cristina com Jessi esperen que a poc a poc es vagen alleujant les mesures restrictives, recuperar el dinamisme i que el triatló continue a Benicàssim amb més força que mai.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari