Com anar a les platges de Benicàssim de manera segura

Coneix les mesures de seguritat per a gaudir de les platges de Benicàssim de manera segura

Com anar a les platges de Benicàssim de manera segura
18/08/2020 -

Moltes platges estan patint aquests dies aglomeracions de gent, a pesar de les recomanacions i les mesures que imposen les autoritats. Per això, l’Ajuntament de Benicàssim ha establit una sèrie de normes per a gaudir de les platges de manera segura.

En primer lloc, s’ha d’accedir a les platges pels passejos habilitats per a accés i eixida i complir amb les indicacions sobre l’aforament i el servei de salvament i socorrisme, per a evitar aglomeracions. És obligatori mantenir la distància social de 2 metres amb persones no convivents i, a més, s’ha d’utilitzar calçat per a entrar i eixir en les passarel·les habilitades, així com parar atenció als cartells informatius i circular per la dreta.

D’igual manera, cal extremar les mesures higièniques individuals abans d’anar a la platja. Es recomana evitar contacte amb elements d’ús comú, així com disminuir l’ús de vestuaris i llavapeus, en els quals hi haurà un accés màxim d’una persona.

Les ombrel·les no es poden instal·lar a una distància menor de 4 metres entre si i els passejos en la riba hauran de garantir un distanciament social i s’haurà de circular per la dreta. De la mateixa manera, els banyistes han de guardar 2 metres de distància entre si.

S’haurà de fer ús de la mascareta, com a mínim per a accedir a les platges i evitar així possibles contagis.

Tampoc es permet la realització de jocs de platja com pilotes o pales, ni fer ús de les instal·lacions recreatives.

Es recorda, de la mateixa manera, que no s’ha d’accedir a les platges si es tenen símptomes de malaltia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari