Benicàssim guardonarà amb 1.000 euros les tres millors idees emprenedores

Benicàssim guardonarà amb 1.000 euros les tres millors idees emprenedores
24/09/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, organitza una nova edició del Concurs d’idees emprenedores amb l’objectiu de secundar i promoure el desenvolupament d’iniciatives empresarials del municipi. “Aquest programa, que ja aconsegueix la seua cinquena edició, té l’objectiu de promoure la cultura emprenedora en el municipi de Benicàssim i fomentar així la creació de projectes empresarials que més tard puguen ser implementats en el nostre territori”, ha comentat la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla.

El termini de presentació de projectes començarà el pròxim 1 d’octubre i es prolongarà fins al 15 de novembre. Un mes i mig en el qual els interessats podran presentar les seues idees de negoci “entre les quals es valorarà el seu potencial i originalitat”, ha indicat Batalla.

En el concurs pot participar qualsevol persona o grup major de 18 anys, resident a Espanya, que propose una idea empresarial o d’autoocupació amb projecte d’implantació a Benicàssim. La iniciativa empresarial que es presente podrà estar ja constituïda però la seua data de constitució no podrà ser anterior a l’1 de gener de 2020. S’entregaran un total de tres premis de mil euros, un per cadascuna de les següents categories: “Turisme, oci i experiències” , “Salut, cultura i esport” i “Tecnologia i innovació”. En el concurs participen com a entitats col·laboradores, que a més formaran part del jurat del premi, la Universitat Jaume I, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló (CEEI), el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de l’UJI (Espaitec), l’Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica a Castelló (Secot) i la Fundació Globalis.

Els concursants passaran un primer filtre amb una comissió avaluadora que oferirà una llista definitiva dels aspirants que compleixen correctament amb les bases del concurs. Una vegada realitzada la llista definitiva, el jurat compost pels membres de les entitats col·laboradores i una representació municipal, dirimirà el nom dels guanyadors de les diferents seccions. La viabilitat tecnicoeconòmica de la idea, l’originalitat del projecte, la implementabilitat i impacte de la idea i el caràcter innovador seran els criteris generals de valoració. A més, els projectes el promotor o els promotors dels quals siguen residents empadronats a Benicàssim partiran amb una puntuació inicial de 10 punts.

Les bases de participació en el Concurs d’idees i els formularis requerits estan disponibles en la web municipal (www.benicassim.es) en l’apartat de Promoció Econòmica-Emprenedoria. I en cas de necessitar qualsevol informació addicional els interessats poden posar-se en contacte amb la Aedl en el telèfon 964303249 o en el correu electrònic aedl@benicassim.org.

Tallers i ponències

Amb l’objectiu de potenciar el talent local, l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local segueix amb la formació i ponències “per a mantindre vius i actius els comerços i els projectes emprenedors de Benicàssim”, ha explicat Vanessa Batalla.

Després d’un taller sobre protecció de dades, la programació, que forma part de Benicàssim Activa, continua aquesta vesprada amb la ponència Emocions que activen de Pascual Benet en el Espai de la Música a les 19 hores. El psicòleg, formador, conferenciant i coach mostrarà als assistents totes aquelles emocions que ens activen per a ser més creatius i com potenciar-les.

Finalment, per a aquest mes de setembre, i dins dels cursos programats en col·laboració amb la Diputació de Castelló, s’ha programat el curs “Com presentar-te a les empreses de manera express” que es desenvoluparà els dies 28, 29, 30 de setembre i 1 d’octubre de 9.30 a 13.30 hores en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari