‘De Picasso a Barceló’ rep més de 1.400 visites en les dues primeres setmanes en Villa Elisa a Benicàssim

‘De Picasso a Barceló’ rep més de 1.400 visites en les dues primeres setmanes en Villa Elisa a Benicàssim
06/04/2021 -

Des que obrira les seues portes el passat 27 de març, l’exposició ‘Obra gráfica y múltiples contemporáneos. De Picasso a Barceló’ ha rebut 1.451 visites. La mostra, que pot visitar-se de dijous a diumenge fins al 30 de maig a la sala d’exposició del palauet municipal de Villa Elisa de Benicàssim, ha registrat una bona afluència de gent sobretot durant els dies centrals de Setmana Santa, sent el dissabte 3 d’abril el dia amb un major registre, aconseguit els 281 visitants, “unes xifres més que positives tenint en compte que la sala només està oberta durant tres hores al dia, de 17.00 a 20.00 hores”, ha indicat el regidor de Cultura, Javier Alonso.

Comissariada des de la signatura d’Art Contemporani GACMA, l’exposició està composta per 30 obres d’un total de 20 artistes capitals; noms propis de la plàstica del segle XX com Pablo Picasso, Salvador Dalí, Miró, Tàpies, Antonio Saura, Eduardo Chillida, Canogar, Arroyo, el Equipo Realidad, Gordillo, Miquel Barceló sense oblidar autors internacionals com Andy Warhol o Chagall.

D’altra banda, l’Espai de la Música Mestre Vila reprén aquest divendres 9 d’abril a les 19.00 hores el cicle Torna a l’Espai amb la música de Red Smoke. El grup castellonenc està format per Alejandra Meléndez (veu), Marc Prieto (guitarra i cors), Noel Beltrán (baix), Pablo López (bateria) i Tony Romero (teclats), i combina versions de tots els temps i composicions pròpies. El seu ampli catàleg de temes musicals els converteix en un dels grups rock de referència de la província.

Per al dissabte dia 10, la dansa serà la protagonista amb l’espectacle “Danzando en primavera” a càrrec de Coppelia Danza Compañía Amateur. Sobre l’escenari estaran Gala Cortes, María Izquierdo, Ainhoa Salom, Aika Lieschewski, Clara Safont, Candela Ripollés, Valeria Abaunza, Carolina Saiz, Marta Tena, María Rubio, María Garcés, Carlota Bellver, Carla Cadroy, Jimena Rubio, Elia Bellés, Sofía Dávalos, Rebeca Viciano i Iker Ramos tots ells oferiran un espectacle de diferents estils de dansa i hi haurà dues passes, a les 17.30 i a les 20.00 hores.

L’accés a cadascun dels espectacles és lliure, però es requereix entrada “que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació”, ha comentat Javier Alonso. L’horari per a recollir les entrades serà de 15.30 a 21.30 hores “i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l’accés a la sala, la qual s’obrirà mitja hora abans de cada actuació”, ha afegit l’edil.

A més, en l’aposta de l’Ajuntament de Benicàssim per recuperar el pols cultural, “en tot moment seguirem el protocol establit per les autoritats competents perquè Benicàssim no perda el pols cultural i continue sent tot un referent a la província, però sobretot de la cultura segura” ha finalitzat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari