‘De Picasso a Barceló’ s'acomiada de Benicàssim després de rebre més de 4.000 visites

‘De Picasso a Barceló’ s'acomiada de Benicàssim després de rebre més de 4.000 visites
01/06/2021 -

L’exposició ‘Obra gráfica y múltiples contemporáneos. De Picasso a Barceló’ ha tancat les seves portes després de romandre dos mesos exposada a la sala del palauet municipal Villa Elisa de Benicàssim. La mostra ha estat oberta de dijous a diumenge de 17.00 a 20.00 hores des del passat 27 de març, i durant aquest temps han estat 4.139 les persones que s’han acostat a contemplar la mostra composta per 30 obres d’un total de 20 artistes capitals. Noms propis de la plàstica del segle XX com Pablo Picasso, Salvador Dalí, Miró, Tàpies, Antonio Saura, Eduardo Chillida, Canogar, Arroyo, el Equipo Realidad, Gordillo, Miquel Barceló sense oblidar autors internacionals com Andy Warhol o Chagall. “La xifra total es tradueix en una mitjana de 90 visites diàries a la mostra, una dada molt positiva que demostra que la cultura és un important dinamitzador durant els 365 dies de l’any.

Seguint amb aquesta cultura com a dinamitzador del municipi, el mes de juny comença amb noves propostes a l’Espai de la Música Mestre Vila i en el Teatre Municipal.

Quant a la iniciativa “Torna a l’Espai”, el mes de juny contempla vuit actuacions que es desenvoluparan els divendres a les 19.00 hores i els dissabtes a les 12.00 hores, excepte l’últim dissabte de juny (dia 26) l’activitat prevista del qual serà a les 19.00 hores. “Per a aquest mes hem preparat un programa a l’Espai de la Música pensat per a tots els públics i que combina el teatre, el flamenc, la música rock, contacontes i la màgia”, ha continuat explicant Javier Alonso. Per a aquesta setmana en concret, el divendres 4 de juny a les 19.00 hores tindrà lloc un recital de canti i ball a càrrec del cantaor castellonenc El Fosi, que presentarà el seu espectacle format per la guitarra de Paco Saavedra, Kevin Muñoz al calaix, i al ball, el seu fill José “El Trabuquito”.

El dissabte 5 de juny a les 12.00 hores, el públic infantil té una cita amb Ameba Teatre i l’espectacle “Disparatari de Contes”. Ana González i Lucho Murabito seran els encarregats de narrar històries comptades amb música, cançons, paraules, gestos i jocs amb el públic.

L’accés a cadascun dels espectacles és lliure però es requereix entrada que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació. L’horari per a recollir les entrades serà de 15.30 a 21.30 hores i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l’accés a la sala, la qual s’obrirà mitja hora abans de cada actuació.

En el Teatre Municipal, per al primer cap de setmana es projectarà la pel·lícula “Nomadland”. La sessió del divendres 4 i el diumenge 6 a les 19.30 hores serà en versió original subtitulada a l’anglès, mentre que la sessió del dissabte 5, a la mateixa hora, serà subtitulada. Les entrades es poden adquirir a través de la web municipal www.benicassimcultura.es.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que, en l’aposta de l’Ajuntament de Benicàssim per la cultura com a dinamitzador, “en tot moment seguirem el protocol establert per les autoritats competents perquè Benicàssim no perdi el pols cultural i continuï sent tot un referent a la província, però sobretot de la cultura segura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari