Benicàssim distribuirà el dilluns els 2.000 llocs per a participar el Dia de les Paelles

Benicàssim distribuirà el dilluns els 2.000 llocs per a participar el Dia de les Paelles
08/01/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim iniciarà el dilluns 13 de gener a les 8.00 hores el repartiment dels números de les ubicacions de les paelles que es cuinaran durant el Dia de les Paelles. La Festa d’Interés Turístic Autonòmic se celebrarà el divendres 24 de gener i, perquè tot estiga a punt per al dia, la Comissió Especial de Paelles s’ha reunit per a ultimar tots els preparatius per al repartiment de llocs. Durant la trobada, presidida per l’alcaldessa, Susana Marqués, s’ha confirmat que, igual que en els anys anteriors, hi haurà quatre punts de lliurament de número que distribuirà les ubicacions de les quatre zones en què s’ha dividit el recinte fitat per a les paelles i que abasta tot el carrer Sant Tomàs i la majoria dels seus adjacents. Els espais municipals que acolliran el repartiment de números seran el Casal Jove (per a la zona nord), la seu de l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera (per a la zona de l’entorn de l’Església Sant Tomàs de Villanueva), el Espai de la Música Mestre Vila (per a la zona central del recinte) i el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià (per a la zona sud).

Els carrers on es desenvoluparà tota l’activitat i en les quals es distribueixen els 2.000 números són: Sant Tomàs, Avinguda Castelló, Bayer, Secretari Chornet, Dolores, La Pau, Estatut, Josep Barberà, Guitarrista Tárrega, Cristóbal Colón, Santa Águeda, Correu, Trinquet, La Mar, Sequiota, Mestre Cubells, Desert, García Sangüesa, Quatre Camins i Bad Salzdefurth.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha recordat que el Dia de les Paelles mantindrà el seu caràcter solidari i, d’una banda, el donatiu d’un euro de l’esmorzar que se celebrarà en la plaça de l’Estació anirà a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i, d’altra banda, el donatiu per la llenya es destinarà a Cáritas i a San Vicente de Paúl.

Afegir que la devolució de ferros i taules es realitzaran en els mateixos punts de recollida i es facilitaran els tiquets segellats per cada receptor de material. Amb aquests tiquets s’hauran de dirigir a les taquilles del Teatre Municipal Francesc Tàrrega, el mateix dia 24 de 17.00 a 20.00 hores, on es procedirà a la devolució de les fiances.

Susana Marqués ha indicat que el Dia de les Paelles “congregarà a milers de persones en el nucli urbà del municipi disposats a gaudir de la festa més multitudinària dins dels festejos en honor a Sant Antoni i Santa Águeda” i per a aqueixa jornada es veuran reforçats els serveis de seguretat de Policia Local i Guàrdia Civil, els serveis sanitaris que dota el propi ajuntament, així com el transport i aparcament públic. Tot el dispositiu especial per al Dia de les Paelles s’ultimarà durant els pròxims dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari