La Diputació posarà al dia la seguretat del recinte de festivals de Benicàssim amb una inversió de 180 mil euros

La Diputació posarà al dia la seguretat del recinte de festivals de Benicàssim amb una inversió de 180 mil euros
14/08/2021 -

La Diputació de Castelló recolzarà Benicàssim en la seua condició de ciutat de festivals amb una subvenció directa de 180 mil euros per a la delimitació del macro recinte de concerts amb un nou tancat perimetral.

Des de la Diputació es defensa aquesta inversió per la importància estratègica de Benicàssim en el posicionament de la província com a territori de festivals i en la necessitat d’escometre millores en el recinte per a adaptar-lo a les exigències actuals i de futur. I és que les xifres que deixen els festivals no són ‘pecata minuta’, són estratosfèriques, amb més de 50 milions d’euros d’impacte econòmic i més de 300 mil assistents, només a Benicàssim.

La intervenció se centrarà en la construcció d’una nova tanca definitiva, el que comportarà la supressió de les despeses anuals de lloguer d’infraestructures per a protegir l’espai. L’estalvi generat, tant per a les arques municipals i com per als promotors musicals, serà un al·licient més perquè continuen confiant en Benicàssim i en la província per a fer cultura.

El president de la Diputació, José Martí, ha mostrat el seu suport a la política de celebració de grans festivals «perquè contribueixen a moure socialment i econòmicament les nostres comarques i generen beneficis que, al final de la roda, acaben repercutint de forma directa en la societat».

La pretensió de l’Ajuntament, propietària dels terrenys, és que l’esplanada puga acollir esdeveniments tots l’any i, «davant aquesta aspiració, no podíem més que estendre la nostra mà a tot el poble de Benicàssim per a fer que així siga». El conveni se signarà en pròximes dates i s’espera que l’obra es puga estrenar per a la campanya de festivals de música de 2022.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari