Empreses interessades en la gestió visiten el tanatori de Benicàssim

El termini de presentació de propostes finalitza el pròxim 13 de març

Empreses interessades en la gestió visiten el tanatori de Benicàssim
19/02/2021 -

El tanatori municipal de Benicàssim ha obert hui les seues portes per a rebre la visita d’empreses interessades en la gestió d’aquest servei. Després de l’aprovació dels plecs en el ple extraordinari del passat 5 de febrer, la Plataforma de contractació del sector públic (www.contrataciondelestado.es) va publicar l’anunci de licitació i els plecs que han de regir la contractació per procediment obert de la concessió del servei de tanatori, situat al costat del cementeri municipal.

Obert el termini d’admissió d’oferta i a fi de que els interessats puguen conéixer la localització exacta i les característica de l’immoble i el seu estat, s’ha oferit la possibilitat als licitadors de realitzar una visita, sol·licitant de manera obligatòria autorització prèvia enviant un correu electrònic a serviciospublicos@benicassim.org. Aquesta opció ja ha sigut sol·licitada per diverses empreses i aquest matí han pogut visitar l’immoble objecte de la concessió, el qual consta de l’edifici tanatori, d’una zona externa a l’edifici enjardinada i barrada, i, finalment, d’una zona d’aparcament, càrrega i descàrrega del vehicle funerari.

La gestió es concedirà per un període de deu anys més cinc pròrrogues d’una anualitat cadascuna. “En total, quinze anys de gestió d’un servei que té com a objecte fonamental facilitar als familiars i reunits dels difunts unes condicions dignes per al depòsit i vela dels morts fins al moment d’inhumació, en la degudes condicions higienicosanitàries”, ha explicat la regidora de Sanitat, Vanessa *Batalla.

Quant a les característiques de la licitació, s’ha fixat com a cànon mínim a satisfer anualment pel concessionari la quantia de 4.800 euros, podent els licitadors millorar mitjançant les seues ofertes el citat cànon. El termini de presentació de propostes està obert fins dimecres que ve 13 de març. Es realitzarà mitjançant licitació electrònica presentant tres arxius electrònics: en el primer la documentació administrativa; en el segon la documentació tècnica que serà valorada pels tècnics municipals i que consistirà en la memòria de gestió del servei del tanatori (gestió de servei, memòria d’equipament i instal·lacions, serveis complementaris i accessoris a presentar i millores en la prestació del servei). Finalment, un tercer arxiu electrònic inclourà la proposta econòmica (cànon a l’alça i percentatge de baixa sobre les tarifes màximes).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari