L'equip de govern de Benicàssim reorganitza les àrees de gestió

Defineixen la nova estructura organitzativa i les distribució de les diferents regidories que fins ara assumien els edils del grup municipal Ciutadans

L'equip de govern de Benicàssim reorganitza les àrees de gestió
31/10/2022 -

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha donat a conéixer la nova estructura organitzativa i la distribució de les diferents àrees de gestió que assumiran els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Benicàssim després de l’eixida de l’equip de govern del grup municipal Ciutadans. “La nova distribució persegueix l’únic objectiu de seguir avançat i continuar treballant per i per a Benicàssim, amb esforç, compromís i lleialtat cap als seus veïns i veïnes”, ha indicat Susana Marqués, qui ha continuat explicant que “la redistribució obeeix a la responsabilitat i al coneixement de la gestió de les àrees que assumirà cada regidor del grup municipal del Partit Popular”.

La remodelació manté el total de les àrees, sent Carlos Díaz qui assumirà les àrees d’Activitats i Territori Intel·ligent. Rosa M.ª Gil gestionarà l’àrea de Cultura, mentre que Arturo Martí suma l’àrea de Seguretat Ciutadana. Elena Llobell ostentarà les àrees de Turisme i Desenvolupament Sostenible, i Vanessa Batalla suma Recursos Humans a les seues àrees de gestió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari