Els espectacles de màgia omplin d'il·lusió Benicàssim

El festival ‘Imagina Benicàssim’ se celebra fins al pròxim diumenge 24 de juliol

Els espectacles de màgia omplin d'il·lusió Benicàssim
19/07/2022 -

Benicàssim s’ompli d’il·lusió aquesta setmana amb la celebració de ‘Imagina Benicàssim’, el festival de màgia que oferirà espectacles per a tota la família fins diumenge que ve 24 en diversos racons i espais culturals del municipi.

L’Oficina de Turisme de la Casa Abadia ha sigut el primer espai que s’ha omplit de màgia amb ‘El Gran Circ de Puces’. El mag Josemari Alcázar i els seus artistes, les set puces Facundo, Rosario i Tomasa, Merlina, Evarista, Manolín i Micaela, continuaran protagonitzant l’activitat del dimarts 19 i el dimecres 20 en l’Oficina de Turisme i en el mateix horari, de 18.00 a 21.00 hores, en sis sessions de 20 minutos.

La programació continuarà el dijous 21 a les 20.00 hores amb l’espectacle ‘Màgia Familiar’ al costat de l’Oficina de Turisme de l’Heliòpolis i que comptarà amb les actuacions del Mag Paco, Jarri Marquerie i la Maga María Krypto.

El divendres 21, la Màgia Familiar es traslladarà al Parc del Trenet a partir de les 20.00 hores amb ‘La Bella Maga’, el Mag Reolid i Magic Santi.

El dissabte 23 l’amfiteatre Pepe Falomir acollirà l’espectacle Oliver & Liumba “Imagine” a càrrec del Mag Oliver i Maga Liuba.

I l’última jornada del festival, el diumenge 24, l’amfiteatre Pepe Falomir serà l’escenari que acollirà tallers de màgia a càrrec de la Bella Maga, Mag Reolid, Magic Santi, Mag Paco, Jarri Marquerie i Maga María Krypto.

A la nit, a partir de les 22.30 hores en l’amfiteatre Pepe Falomir, tindrà lloc “El show dels fenòmens paranormals” a càrrec del campió del món de mentalisme, Javier Botía, qui oferirà un espectacle on es combinarà l’humor amb els més sorprenents efectes paranormals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari