Cancel·lat i sense data de retorn el SanSan Festival

La cita estava prevista per al 9, 10 i 11 d’octubre

Cancel·lat i sense data de retorn el SanSan Festival
08/09/2020 -

El SanSan Festival de Benicàssim, el festival de música que se celebra cada any durant les vacances de Setmana Santa, ha cancel·lat la cita que tenien prevista per al 9, 10 i 11 d’octubre, després de la prolongació de la situació de restriccions i de la incertesa generada per la pandèmia de la COVID-19.

Així ho ha declarat l’organització a través d’un comunicat, on també ha afegit la decisió de “no fixar noves dates”, de moment, fins que remeta la pandèmia i les administracions públiques confirmen amb total seguretat que es podrà gaudir del festival en condicions de normalitat i “amb la seguretat per a assistents, veïns, professionals i artistes”.

Els festivals a l’aire lliure que s’esperaven en el mític recinte de Festivals de Benicàssim, en plena costa de Flor del taronger, esperava, com cada any, reunir els milers de persones que gaudeixen tots els anys del festival. De la mateixa manera, s’esperaven actuacions de reconeguts artistes com Leiva, Sidecars, Zahara, El Kanka, Carolina Durante, Rayden, Locoplaya, La Casa Azul, Delaporte, Dorian o el grup londinenc Bombai Bycycle, d’entre molts.

Respecte de la devolució dels abonaments adquirits per a octubre, es podrà sol·licitar el reembossament de l’abonament a partir d’un formulari i amb data límit del 22 de setembre. Així mateix, també s’ofereix la possibilitat que l’abonament siga vàlid per a la 6a edició de SanSan Festival. L’organització ha comunicat que les precàrregues de cashlees ja han sigut reembossades, així com els allotjaments i busos oficials, que seran reembossats automàticament en les pròximes setmanes.

Des de SanSan Festival agraeixen la confiança, la paciència i els missatges de suport en aquests moments tan complicats. Així mateix, també demanen als assistents que formen part del retorn de SanSan, que serà en un entorn segur i permetrà que tornen les abraçades, els amics, les emocions… “i la música sonarà amb més força que mai”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari