Tret d'eixida a les festes de Sant Antoni i Santa Àgueda de Benicàssim 2020

La localitat celebra aquesta nit el tradicional acte de benedicció i repartiment de la Coqueta

Tret d'eixida a les festes de Sant Antoni i Santa Àgueda de Benicàssim 2020
16/01/2020 -

Benicàssim conta les hores perquè el volteig de campanes anuncie aquesta vesprada, a les 19 hores, l’inici de l’encesa de les fogueres i amb el qual el municipi se submergirà en onze dies de festes en honor a Sant Antoni i Santa Àgueda.

Per a la jornada festiva de hui, després del volteig de campanes, els veïns i veïnes de Benicàssim faran front a les baixes temperatures amb l’encesa de les fogueres que es realitzaran en diferents punts del nucli urbà. Un ritual que a les 22.00 hores donarà pas al tradicional acte de benedicció i repartiment de la Coqueta. Gent a cavall, damunt de carros i carrosses que representen estampes tradicionals del Benicàssim de fa unes dècades, o simplement caminant, participaran en la desfilada en el qual els veïns passejaran abillats amb calçat i roba tradicional. Com marca la tradició, la desfilada donarà tres voltes i en finalitzar es procedirà al repartiment de les coquetes que aquesta setmana s’han elaborat en el forn José María. La reina infantil, Marina Pauner, al costat de la seua cort d’honor formada per Mara Marqués, Andrea Nebot, Paula Bellido, Irene Andrés, Júlia Tafalla, Elena Barbeito i Natalia Rodríguez seran les encarregades de repartir els dolços típics per Sant Antoni en el municipi.

El primer dia de festa conclourà en el parador municipal amb la música a càrrec del Dj Pablo Villalba a partir de les 00.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari