Benicàssim prohibeix les fogueres en la nit de Sant Joan 2020

Benicàssim prohibeix les fogueres en la nit de Sant Joan 2020
19/06/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim no autoritza l’encesa de fogueres en tot el litoral del municipi durant la Nit de Sant Joan. Com explica l’alcaldessa, Susana Marqués, la decisió s’ha pres “com a mesura preventiva i de seguretat per a evitar la propagació del Covid-19 ja que no ens podem permetre fer un pas arrere i per això hem d’evitar qualsevol situació que comporte aglomeracions”.

A més de no permetre’s l’encesa de fogueres, tampoc es duran a terme els tradicionals actes i activitats de la Nit de Sant Joan en totes les platges de Benicàssim. Susana Marqués ha apel·lat a la responsabilitat de veïns i visitants, “cal ser prudents i actuar amb l’objectiu posat a contindre i evitar la propagació del Covid-19.

Per a fer efectives les restriccions i vetlar per evitar les aglomeracions, s’establirà un dispositiu especial de seguretat que s’activarà la vesprada del dimarts 23 i es prolongarà fins a les 06.00 hores del dimecres 24. Com ha explicat el regidor de Seguretat, Javier Alonso, els agents de la Policia Local vigilaran el litoral de Benicàssim per a evitar les aglomeracions a les platges i les celebracions que comporten pràctiques vinculades a aquesta festivitat. “El dispositiu establit també contempla un reforç extra per part de la Guàrdia Civil de Benicàssim i, a més del control a les platges s’intensificaran els controls de seguretat viària en punts estratègics per tot el municipi amb el que Benicàssim, per Sant Joan, serà sinònim de seguretat” ha finalitzat Javier Alonso.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari