Benicàssim restableix l'horari habitual del SIC i es poden realitzar tots els tràmits de forma presencial

Benicàssim restableix l'horari habitual del SIC i es poden realitzar tots els tràmits de forma presencial
03/06/2020 -

El Servei d’Informació Ciutadana de l’Ajuntament de Benicàssim ja ha restablit el seu horari habitual i es poden realitzar tots els tràmits de manera presencial.

Des del passat 18 de maig, el SIC va reprendre l’atenció presencial en horari de 8.00 a 14.00 hores i només s’admetien uns tràmits concrets com a empadronament a Benicàssim, canvi de domicili en el padró d’habitants, certificats d’empadronament, obtenció de signatura electrònica/digital, sol·licitud de llicència d’obra menor/declaració responsable d’obres i servei de finestreta única. Ara l’horari és de 8.00 A 17.00 hores i es poden realitzar tots els tràmits de manera presencial “però es manté la cita prèvia telefònica”, ha explicat la regidora d’Atenció Ciutadana, Elena Llobell. La cita prèvia es pot sol·licitar trucant al telèfon 964300962 en horari de 8.00 a 17.00 hores de dilluns a divendres.

Des de l’inici del servei d’informació ciutadana de manera presencial s’han establit totes les mesures de seguretat sanitària necessàries per a garantir que l’atenció al públic es realitze amb les millors condicions tant per a la ciutadania com per als treballadors municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari