L'IES Violant de Casalduch de Benicàssim “s'apunta al bon rotllo”

L'IES Violant de Casalduch de Benicàssim “s'apunta al bon rotllo”
27/09/2022 -

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benicàssim, ha programat el taller “Apunta’t al bon rotllo”, en l’IES Violant de Casalduch.
“Apunta’t al bon rotllo” té com a objectiu potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar-se sexualment i afectivament, que s’aparten dels models violents, actuant directament en adolescents de 12 a 16 anys on es visibilitzen conductes sexistes i actituds possessives o violentes.

Els tallers dirigits a l’alumnat han començat a impartir-se hui i continuaran el dijous. Així mateix, el programa també disposa de materials dirigits a la resta d’agents que componen la comunitat educativa: professorat i famílies. Des d’un marc coeducatiu, s’aporten claus perquè, tant el professorat com les famílies, puguen contribuir a la prevenció primària de la violència contra les dones i la promoció dels bons tractes, i disminuir la probabilitat de patir violència física, psíquica o sexual i impedir l’aparició d’aquestes.

Aquesta activitat està impulsada per l’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria d’Igualtat, en el marc de les seues accions per a promoure la igualtat efectiva de dones i homes i previndre les violències masclistes en el municipi, a través del conveni que manté amb la Fundació Isonomia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari