La igualtat de gènere entra a debat a Benicàssim dins de la campanya ‘17 mesos, 17 objectius’

La igualtat de gènere entra a debat a Benicàssim dins de la campanya ‘17 mesos, 17 objectius’
25/05/2022 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Desenvolupament Sostenible, continua amb la campanya de sensibilització i visibilització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a nivell local, ’17 mesos, 17 objectius’.

La iniciativa, que té com a objectiu acostar cada mes la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats per l’Agenda 2030 de Nacions Unides i conéixer i debatre les iniciatives locals per a cada ODS, s’ha centrat aquest mes en l’ODS 5: Igualtat de Gènere.

Sota el títol “La igualtat s’aprén. Comencem ja!” els assistents a la xarrada celebrada aquesta vesprada han pogut reflexionar sobre la igualtat de gènere de la mà de l’agent d’igualtat, María Cervera. L’activitat s’emmarca, a més, en la campanya ‘Tots els 25 són 25 de novembre’, que promou cada mes la regidoria d’Igualtat. Aquesta iniciativa es va posar en marxa fa cinc anys i el seu objectiu és recordar que la lluita contra la violència de gènere és un assumpte vital i diari i no una causa que únicament es reivindique una vegada a l’any.

El cicle de xarrades ’17 mesos, 17 objectius’ es realitza de manera itinerant pel que cada mes es duu a terme en locals situats en diferents punts del municipi. En la pròxima xarrada prevista per al mes de juny s’analitzarà l’ODS 6: Aigua Neta i Sanejament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari