Més de 600 alumnes inicien el curs en la FPA de Benicàssim

El centre per a adults forma per a aconseguir el Graduat en Educació Secundària, per a accedir a la universitat, classes de valencià i d’espanyol per a estrangers

Més de 600 alumnes inicien el curs en la FPA de Benicàssim
01/10/2019 -

L’Escola Municipal de Formació Per a Adults (FPA) de Benicàssim compta amb més de 600 alumnes per al curs 2019/20 que ha començat aquesta setmana. La regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, va participar el dilluns a la vesprada en la presentació del curs de l’Escola Per a Adults que ofereix cursos de formació bàsica entre els quals s’inclouen cursos d’alfabetització, neolectors i preparació per al 2n cicle, així com cursos per a aconseguir el Graduat en Educació Secundària, de preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 24, 40 i 45 anys, per a accedir a cicles formatius i per a realitzar les proves lliures per a aconseguir el Graduat d’Educació Secundària. Quant a idiomes, la FPA ofereix cursos de valencià i d’espanyol per a estrangers.

Rosa Mari Gil va ser l’encarregada de donar la benvinguda als alumnes que van assistir a la presentació que va tindre lloc en el saló de plens de l’ajuntament i tots ells van conéixer al professorat per al present curs.

D’altra banda, la FPA també ofereix un total de catorze tallers i l’inici de les classes serà del 14 al 18 d’octubre. S’impartiran tallers de manualitats, de cort i confecció, de dansa àrab, d’escriptura creativa, dibuix i pintura, belles arts, restauració d’antiguitats, llenceria i tul, labor de retalls (patchwork), informàtica (nivell inicial), fotografia, sevillanes, mindfulness (gestió mental i emocional) i d’història de l’art.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari