Joves de Benicàssim mostren el seu interés per emprendre

Joves de Benicàssim mostren el seu interés per emprendre
28/03/2021 -

Joves de Benicàssim han mostrat el seu interés per emprendre. Així ho van fer en la xarrada celebrada aquesta setmana en el Casal Jove i que va comptar amb la participació de la regidora d’Igualtat i Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, i per Perla Bibb, emprenedora amb més de vint anys d’experiència en el món rural i ecològic, i va ser una de les guanyadores en el 2019 del Concurs d’Idees Benicàssim Emprén gràcies a la seua cosmètica natural. Perla va explicar a tots els assistents els reptes d’emprendre i va comentar als assistents que “qualsevol idea es pot materialitzar, cal lluitar pel que vols fer, però darrere d’això hi ha una gran faena”.

Els joves que van acudir a la xarrada van compartir les seues idees i van mostrar el seu interés per participar en pròximes edicions del Concurs d’Idees Benicàssim Emprén així com en el programa Benicàssim Activa d’acompanyament a Projectes Emprenedors juntament amb Coworking Dinamic Benicàssim. Durant aquest programa, que té una duració de sis mesos, reben formació en àrees fonamentals per al desenvolupament dels seus projectes i compten amb assessorament i mentorització. Per a la present edició, el termini ja ha finalitzat i el jurat està treballant en la selecció dels huit guanyadors per a entrar en el programa i llançar la seua idea de negoci.

Com ha indicat la regidora d’Igualtat, Vanessa Batalla, “la xarrada en el Casal Jove va tindre l’objectiu de mostrar al sector juvenil que l’esperit emprenedor de Benicàssim continua actiu i cada vegada va a més amb idees fresques, noves, integradores i socials que busquen, sobretot, dinamitzar el teixit social i econòmic de Benicàssim”. Aquesta activitat tanca el programa amb motiu del Mes de la Dona en el municipi, el qual ha comptat amb la difusió d’un vídeo per xarxes socials, el repartiment de borses commemoratives en el mercat setmanal o la instal·lació de senyals contra la violència en espais pròxims a centres educatius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari