Luis Bolumar porta la seua alegria de viure al Centre Cultural Melchor Zapata de Benicàssim

Luis Bolumar porta la seua alegria de viure al Centre Cultural Melchor Zapata de Benicàssim
09/06/2021 -

La sala d’exposicions del Centre Cultural Melchor Zapata de Benicàssim presenta demà dijous, 10 de juny, els treballs més recents (2020/2021) del pintor, gravador i escultor simbolista Luis Bolumar.

L’artista de Segorbe visita per segona vegada aquest espai icònic de Benicàssim amb un projecte que destil·la esperança i energia vital. Els últims mesos tan complexos han sigut un esperó per a aquest creador que, lluny d’embriagar-se de la tristesa circumdant, ha llançat un missatge esperançador a través de les seues obres en una exposició que porta per títol ‘El color nos hace libres’. L’alcaldessa, Susana Marqués, i el regidor de Cultura, Javier Alonso, han visitat aquest matí les labors de muntatge de la mostra que podrà visitar-se fins al pròxim 4 de juliol en horari de dijous a diumenge a 18 a 21 hores.

Luis Bolumar ha preparat per a Benicàssim al voltant d’una vintena de peces pictòriques, deixant de manera pretesa la seua faceta com a gravador i escultor. Dones soles, homes, parelles o maternitats són els temes que jaspien aquesta exposició. I sempre la figura.

La música de Smile arriba a l’Espai de la Música

Seguint en clau cultural, la música també serà present aquesta setmana a Benicàssim. John Franks, Fernando Martinez-Breton, Javier González, Antonio Garamendi i Miguel Moyano conformen el grup Smile i estaran a l’Espai de la Música Mestre Vila aquest divendres 11 a les 19.00 hores amb els seus sons moderns i divertits, present en el seu LP, Happy Accidents, el seu EP “I’m Gonna Keep On Standing Up” i el single “Una y otra vez”.

El dissabte 12 al migdia serà el torn de Xarop Teatre amb l’espectacle “For+”, recomanat per a menors a partir de 9 mesos. Pupi és un xiquet xicotet, se submergeix en els seus somnis portant-nos amb ell al món del joc, dels seus gargots que dansen i canten al ritme de l’alegria i del color.

L’accés a cadascun dels espectacles és lliure però es requereix entrada que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació. L’horari per a recollir les entrades serà de 15.30 a 21.30 hores i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l’accés a la sala, la qual s’obrirà mitja hora abans de cada actuació.

Finalment, el cinema francés serà present aquesta setmana en el Teatre Municipal. Demà dijous 10 a les 19.30 hores es projectarà “Petite fille” (“Una niña”) en versió original en francés subtitulada, mentre que el divendres, dissabte i diumenge a les 19.30 hores serà el torn de “Deux” (“Entre nosotras”); la sessió del dissabte serà doblada al castellà. Les entrades per al Teatre Municipal es poden adquirir en la web www.benicassimcultura.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari