Més de mil escolars de Benicàssim inicien el curs 2021/22 en els centres educatius

L’ajuntament ha reforçat els treballs de neteja, desinfecció i posada a punt dels centres i ha repintat els camins escolars 


Més de mil escolars de Benicàssim inicien el curs 2021/22 en els centres educatius
08/09/2021 -

Més de mil escolars de Benicàssim (590 en el CEIP Santa Águeda i 420 en el Palmerar) han iniciat el curs escolar 2021/22. La volta a les aules es realitza amb totes les mesures de seguretat sanitària establides per les autoritats competents i des de l’Ajuntament de Benicàssim s’han reforçat les labors de neteja i desinfecció dels centres i els seus exteriors així com els treballs de manteniment de les infraestructures i la seua posada a punt per a l’inici del curs.

Així mateix, en aquest retorn a les aules, el consistori ha reforçat els camins escolars amb el repintat de la senyalització horitzontal. Com comenta l’alcaldessa, Susana Marqués, “aquestes rutes senyalitzades ajuden els escolars a realitzar els trajectes diaris fins als col·legis públics Palmerar i Santa Águeda d’una forma segura, fomentant els trajectes a peu, reduint la circulació de vehicles particulars i impulsant el respecte al medi ambient”.

La regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, ha visitat els treballs de repintat dels camins escolars que comprenen prop de vint vials i ha comentat que “crear unes condicions adequades perquè els menors acudisquen als seus centres, caminant o amb bicicleta, és la base d’aquest projecte que promou una vida saludable entre els escolars a més de fomentar l’autonomia perquè els xiquets i les xiquetes puguen acudir sols o amb companys de classe al seu centre educatiu”.

En el cas del CEIP Palmerar, els alumnes i les alumnes que acudisquen a aquest centre educatiu poden arribar a través de sis rutes escolars segures els punts de partida de les quals són: Gran Avinguda Jaume I amb cantonada Enric Valor; carrer Florida amb cantonada Castell del Polpis; carrer Palmerar amb encreuament Sigalero; carrer Ribalta en l’encreuament amb carrer Apòstol Santiago; inici Avinguda Mohíno, cantonada amb avinguda Ferrandis Salvador; i carrer Sant Joan de Moró amb cantonada Miguel Delibes.

Quant al CEIP Santa Águeda, són cinc les rutes escolars segures i amb inici en el final del carrer Sant Tomàs (al costat del Pont de Ferro), carrer Les Creus, carrer Sequiota, carrer Guitarrista Tárrega i avinguda Castelló amb cantonada carrer Evian Les Bains.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari