Benicàssim inicia el dia 14 la matrícula online per a les activitats esportives

Benicàssim inicia el dia 14 la matrícula online per a les activitats esportives
10/09/2020 -

Amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim ha preparat una completa oferta d’activitats esportives d’hivern per a adults i joves a les sales del Poliesportiu Municipal. Les inscripcions i pagament per a la temporada d’hivern 2020/2021 s’ha de realitzar de manera online excepte Gent d’or, que podran acudir de manera presencial al pavelló d’esports per a formalitzar la matrícula”. Així, el pròxim 14 de setembre a partir de les 9.00 hores s’obrirà el període d’inscripcions en la web municipal (http://ayto.benicassim.es/) en la secció de “esports”.

L’inici de les activitats serà el dilluns 5 d’octubre i com ha explicat el regidor d’Esports, Arturo Martí, “per a la present temporada s’ha establit un protocol Covid quant a la neteja i desinfecció de les instal·lacions així com el seu ús per part dels usuaris i usuàries”. Dins d’aquest protocol s’especifica que hi haurà punts de autoneteja, control d’accés a la instal·lació, les activitats tindran un aforament reduït i places limitades i hi haurà parcel·les individuals a les aules. Així mateix, no hi haurà esterilles disponibles i cada alumne haurà de portar la seua en el cas de practicar activitats esportives en les quals siguen necessàries.

Quant al programa d’activitats, aquest també ha patit alguna modificació “perquè totes les activitats es desenvolupen de manera individual i així mantindre la distància de seguretat requerida”, ha indicat Arturo Martí. Amb tot, l’oferta per a adults (majors de 16 anys) inclou tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, balls llatins, batuka, GAP i cardiobox. Les activitats de dos dies a la setmana tenen un cost de 87 euros, mentre que el preu de les activitats de tres dies a la setmana és de 114 euros.

Pel que respecta a les activitats destinades a menors de 6 a 12 anys, el pavelló d’esports acollirà gimnàstica rítmica, multiesport i patinatge. “En aquest cas, per a les activitats que no es realitzen a l’aire lliure i sempre que l’activitat ho permeta, es desenvoluparan amb mascareta”, ha afegit l’edil responsable.
També s’ofereix de manera trimestral tennis i padel per a joves i adults.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari