Més de 500 autònoms i empreses s'han vist beneficiades de les ajudes concedides per l'Ajuntament de Benicàssim

Més de 500 autònoms i empreses s'han vist beneficiades de les ajudes concedides per l'Ajuntament de Benicàssim
15/12/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha concedit ajudes a més de 500 empreses i autònoms l’activitat dels quals s’ha vist afectada per la crisi econòmica derivada de la pandèmia provocada per la Covid-19. Com recorda l’alcaldessa, Susana Marqués, “des de l’inici de l’actual crisi sanitària, econòmica i social, l’Ajuntament de Benicàssim ha estat al costat de les famílies i el teixit empresarial del municipi. Com declara l’alcaldessa, “som l’administració més pròxima a tots ells i ja són més de 20 mesos els que portem implementat mesures socials i econòmiques extraordinàries per a mitigar els efectes negatius que estan causant aquesta pandèmia sobre moltes economies familiars”.

Va ser l’abril del 2020 quan l’Ajuntament va aprovar l‘I Pla Reactiva Benicàssim amb l’objectiu posat a mitigar l’impacte derivat de la crisi de la COVID-19 i minimitzar les seues conseqüències sanitàries, socials i econòmiques en la ciutadania de Benicàssim; “un projecte destinat a ajudar les famílies i a recuperar el pols del nostre teixit econòmic i la iniciativa empresarial”, afig l’alcaldessa.

L’Ajuntament de Benicàssim ha destinat més de 6,5 milions d’euros en ajudes directes en l’àmbit social i en la reactivació del teixit econòmic i productiu del municipi.

A les 285 sol·licituds inicialment presentades “i amb l’objectiu posat en què ningú es quedara arrere i poguérem ajudar al màxim d’empreses, hem estudiat totes les línies que pogueren ser objecte de subvenció i que tingueren com a objecte compensar la reducció d’ingressos, facilitant liquiditat als autònoms i petites i mitjanes empreses de la localitat per a contribuir al compliment de les seues obligacions empresarials així com per al manteniment de l’activitat i, sobretot, contribuir al manteniment dels llocs de treball”. Des de llavors, l’Ajuntament de Benicàssim ha reeditat el Pla Reactiva II, ampliant amb això les ajudes a més autònoms i pimes i ha tramitat les ajudes provinents d’altres administracions, ampliant-les per a incloure a més sectors productius i estratègics del municipi. Amb tot, les subvencions dirigides al teixit empresarial del municipi des de l’any passat ja ascendeixen a més de 6 milions d’euros i ja són més de 500 les empreses i autònoms que han pogut beneficiar-se d’aquestes ajudes econòmiques contemplades en els diferents plans de reactivació. “El nostre compromís és continuar articulant mesures i actuacions que siguen a les nostres mans per a evitar que s’originen conseqüències irreversibles per a l’economia, el desenvolupament empresarial i comercial del municipi així com vetlar per la reactivació de l’economia local i dinamització del nostre teixit econòmic productiu local que ha sabut resistir en els pitjors moments de la pandèmia”, ha finalitzat l’alcaldessa.

Afegir que les Ajudes Reactiva II es troben pendents de resoldre i la resolució i pagament de les mateixes hi ha previsió d’efectuar-se durant el primer trimestre del 2022.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari