La nova nau municipal de Benicàssim s'ompli de solidaritat amb Ucraïna

La nova nau municipal de Benicàssim s'ompli de solidaritat amb Ucraïna
09/03/2022 -

L’Ajuntament de Benicàssim en col·laboració amb les associacions de la localitat ha obert el centre logístic local per a centralitzar els treballs de recollida de tota l’ajuda dirigida al poble ucraïnés. La nova nau municipal situada al carrer Bodolz es converteix així de manera temporal en l’espai destinat a recollir i classificar tota l’ajuda de la ciutadania de Benicàssim als qui estan patint la invasió d’Ucraïna per part de Rússia.

Després de la crida d’ajuda del Consolat d’Ucraïna realitzat a través de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, el dispositiu en la nau municipal ha començat aquest matí i el personal voluntari és l’encarregat de la recepció i la classificació del material donat per la ciutadania de Benicàssim. Així, totes les recollides que es vagen realitzant en diferents punts del municipi, com a escoles infantils, col·legis, l’institut o a través de clubs esportius, entre altres, es poden depositar en la nau municipal per a organitzar així d’una forma més ràpida i eficaç tot el material donat pels veïns i les veïnes de Benicàssim.

Entre el material demandat es troba material sanitari de primers auxilis i ortopèdia com a cadires de rodes, caminadors i crosses; menjar no perible, roba tèrmica i calçat, mantes i tovalloles, roba de llit, material d’higiene, kits d’higiene, material de refugi com a llanternes, piles, sacs de dormir o matalassets i altres materials com a vaixella d’un sol ús.

Així mateix, aquest migdia ha tingut lloc una concentració silenciosa convocada a la porta de l’Ajuntament de Benicàssim amb la qual s’ha mostrat el suport i afecte a totes les persones que estan patint en aquests moments les conseqüències del conflicte bèl·lic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari