Benicàssim habilita noves línies telefòniques d'atenció

Benicàssim habilita noves línies telefòniques d'atenció
16/03/2020 -

La Mesa de coordinació de l’Ajuntament de Benicàssim per la crisi sanitària del COVID-19 ha establit les noves mesures preses en el consistori després del Reial decret de declaració d’estat d’alarma en tot el país. Entre les mesures establides es troba el tancament de l’Ajuntament a l’atenció al públic de manera presencial a partir de hui, dilluns 16 de març, i l’habilitació de noves línies telefòniques per a, com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “poder atendre les necessitats ciutadanes de la forma més àgil i segura possible”. Amb aquesta nova adquisició l’Ajuntament intensifica el servei d’atenció ciutadana via telefònica i, “seguint les mesures sanitàries i de seguretat establides, els funcionaris de l’Ajuntament continuaran treballant i servint a la ciutadania”.

Per a coordinar al personal dels diferents departaments municipals s’ha celebrat una reunió extraordinària i urgent amb tots els caps de secció. En la trobada s’ha analitzat la situació de les diferents àrees i el treball a realitzar davant la situació actual.

Afegir que, durant tot el temps que es prolongue l’estat d’alarma, es manté el servei de ‘Menjar a casa’ i les beques de menjador escolar per a així garantir el menjar a les persones més vulnerables.

Seguint amb les noves línies telefòniques, aquestes s’han distribuït entre els departaments que puguen ser més consultats durant aquests dies, és a dir, el SIC (Servei d’Informació Ciutadana), Policia Local, Serveis Socials, Contractació i Serveis Públics o Informació Econòmica. Així mateix, continua activa l’atenció telefònica en la Policia Local (964303500), la centraleta de l’Ajuntament (964300962) i l’Oficina de Turisme (964300102), en aquesta última s’atendran les consultes a estrangers, en anglés, francés i alemany.

A més de l’atenció telefònica també es poden realitzar gestions amb l’Ajuntament via telemàtica a través de la seu electrònica (https://benicassim.sedelectronica.es/info.1). Des del consistori s’insisteix a ser informats únicament a través dels canals oficials de la Conselleria de Sanitat (http://www.san.gva.es/web_estatica/index_va.html), l’Ajuntament de Benicàssim (http://ayto.benicassim.es), el Facebook del consistori (@AytoBenicassim) i el telèfon d’informació sobre el COVID-19 (900300555).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari