Els nous “xiringuitos” de Benicàssim reben el major nombre d'ofertes

Els nous “xiringuitos” de Benicàssim reben el major nombre d'ofertes
07/04/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim avança en el procés d’adjudicació dels serveis de temporada a les platges i, després de conéixer el nombre total de propostes rebudes, la Mesa de Contractació ha procedit aquest matí a donar compte del nombre de proposicions rebudes per a cadascun dels 41 serveis de temporada oferits.

Durant el termini de presentació de propostes que va estar obert fins al 29 de març a les 14.00 hores, l’Ajuntament va rebre un total de 41, destacant els 19 licitadors per als 7 serveis de quiosc-bar oferits. El número dels coneguts com a “xiringuitos” era una de les novetats per a la present temporada, ja que la zona sud de Benicàssim podrà tindre tres d’aquests espais a la platja Heliòpolis (en l’avinguda Ferrandis Salvador enfront del n.° 194, enfront del carrer Bassot i enfront del carrer Senillar) Aquests se sumen als oferits a la platja Almadrava (1), en platja Torre Sant Vicent (2) i la platja Els Terrers (1). I la novetat ha sigut la que ha rebut més demanda, ja que els “xiringuitos” del litoral sud han sigut els que han rebut el nombre més gran de propostes i un d’ells ha rebut fins a 16 propostes. Quant al conjunt dels “xiringuitos”, tots compten amb més de cinc ofertes.

Quant al servei d’ombrel·les i hamaques, sis licitadors han presentat propostes per als 13 llocs oferits, dels quals dos han rebut fins a quatre proposicions.

En el cas del servei de massatges, set licitadors han realitzat ofertes per als 13 llocs i cinc per als tres llocs de lloguer d’embarcacions, mentre que per als dos llocs de quiosc de gelats s’han presentat una proposta per a cadascun d’ells, igual que un únic licitador per al quiosc de premsa situat a la platja Almadrava i la base nàutica a Heliòpolis.

Durant la taula celebrada aquest matí s’ha procedit a l’obertura del sobre B (qualificació documentació tècnica) i s’ha verificat la presentació de la memòria de gestió, la memòria de gestió mediambiental, el pla de contingència i neteja i l’estudi econòmic-financer per part de tots els licitadors.

Així mateix, s’ha procedit a l’obertura del sobre C, en el qual s’inclou l’oferta econòmica, del quiosc de premsa i de la base nàutica.

L’autorització dels serveis es concedirà per dues temporades estivals (2021-2022) i prorrogable a les temporades 2023-2024. Quant al període autoritzat de cada activitat, per als quioscos de premsa, de gelats i els “xiringuitos”, serà des de la formalització de l’autorització al 31 d’octubre. Els llocs d’ombrel·les i hamaques, de windsurfing, paddle-surf i piragües i base nàutica, tindran autorització del 15 de maig al 31 d’octubre i, finalment, els llocs de massatges estaran autoritzats a partir de l’1 de juny al 15 de setembre.

L’adjudicació dels referits serveis per a les quatre temporades indicades (2+2) està condicionada a la prèvia autorització per part del Servei Provincial de Costes a Castelló, dependent actualment del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, aquestes autoritzacions es troben en tramitació, havent-se procedit a la seua sol·licitud després de l’acord de la Junta de Govern Local celebrada el 25 de gener de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari