Nules destinarà quasi 150.000 euros a persones autònomes i xicotetes empreses

Nules destinarà quasi 150.000 euros a persones autònomes i xicotetes empreses
04/11/2021 -

L’Ajuntament de Nules convoca la concessió d’ajudes per a persones autònomes i per a xicotetes empreses emmarcades en l’anomenat Pla Reactivem Castelló Empreses amb les quals es vol mitigar els efectes socials que han tingut les mesures de limitació d’activitat econòmica que van haver de ser adoptades per la pandèmia, i beneficar així als sectors locals més perjudicats.

De manera que, s’ha establert una quantitat total de 148.066,36 euros per a aquest pla que serà finançada a parts iguals, fins a un 50 per cent, per la institució local i per la Diputació Provincial de Castelló. Així doncs, hi haurà una quantitat fixa de 2.000 euros per cadascú de les persones autònomes o xicotetes empreses amb un màxim de 10 treballadors, i una quantitat fixa de 200 euros per cadascuna de les persones treballadores afiliades a la Seguretat Social en data 31 de desembre de 2020.

Per tant, entre els requisits que es demana per a poder beneficiar-se d’aquestes ajudes es troba estar d’alta en la matrícula municipal de l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) de Nules; haver suspés l’activitat com a conseqüència de les mesures adoptades pel Real Decret 463/2020 de data 14 de març de 2020 o haver reduït la facturació corresponents al primer i segon trimestre de l’exercici 2020 un 50 per cent; entre altres que es troben publicats en la convocatòria.

Davant açò, l’alcalde David García, ressalta que “les persones autònomes i xicotetes empreses beneficiàries de les ajudes contemplades en el Pla Resistir que l’Ajuntament va concedir al llarg d’aquest any 2021 no podran optar a aquestes subvencions, donat que es vol ajudar a totes aquelles empreses i negocis locals que no van poder optar a eixes ajudes ja atorgades”.

No obstant això, les persones interessades a presentar la corresponen sol·licitud per a participar en el Pla Reactivem Castelló Empreses tenen de termini 10 dies hàbils comptats a partir de l’endemà a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), precisament la convocatòria ha sigut publicada hui dijous 4 de novembre. Per tant, el termini finalitzarà el pròxim dijous 18 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari