Les obres del skatepark de Benicàssim conclouran per Setmana Santa

El poliesportiu de La Carrerasa albergarà el nou espai els treballs del qual avancen a bon ritme

Les obres del skatepark de Benicàssim conclouran per Setmana Santa
03/11/2020 -

El poliesportiu de La Carrerasa de Benicàssim es troba immers en les obres de construcció del nou skatepark. El complex esportiu, situat en l’avinguda Ferrocarril, alberga els treballs del nou espai “que naix d’una demanda ciutadana i donarà resposta a una reivindicació dels joves del municipi”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha aprofitat per a recordar que l’Ajuntament de Benicàssim manté obert el termini, fins al 20 de novembre, perquè la ciutadania puga presentar les seues propostes als pressupostos participatius del 2021. Els interessats poden enviar les seues propostes al correu electrònic presupuestosparticipativos@benicassim.org.
Susana Marqués ha visitat les obres de construcció del skatepark al costat del regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz, qui ha informat que el termini d’execució és de sis mesos “i està previst que la intervenció estiga conclosa per Setmana Santa”.

Quant a les característiques tècniques del projecte, Carlos Díaz, ha explicat que “el skatepark pretén satisfer les necessitats de col·lectius d’esports urbans com Skateboard, Roller i BMX, i per a això s’han dissenyat unes instal·lacions concordes amb les dimensions i formes adequades per a la pràctica d’aquests esports”. Es tracta d’un skatepark dotat d’una zona de pool i altra de street. El projecte inclou bowl americà amb pool coping amb diferents altures, piràmides, quarters, baranes i manualeres. La distribució dels elements de patinatge dins de la parcel·la definiran de manera clara les zones de patinatge i les zones d’estada segura, “en les quals els patinadors i acompanyants podran romandre sense interrompre als usuaris”, ha afegit Díaz.

En referència a l’entorn, es mantindrà l’arbratge “i el nou espai estarà integrat en el complex esportiu que compta amb camp de futbol, rocòdrom i zona de calistenia”, ha indicat sobre aquest tema el regidor d’Esports, Arturo Martí, qui ha avançat que des del consistori hi ha prevista una altra inversió per a poder barrar el recinte i separar el skatepark així com el rocòdrom i la zona de calistenia, del camp de futbol, “perquè no depenga dels seus horaris d’obertura i siga un espai esportiu a l’aire lliure independent, encara que tindrà horaris d’ús”.

L’objectiu és que siga un skatepark de referència d’elevat nivell, que servisca per als afeccionats més experts i que fins i tot albergue competicions professionals amb l’objectiu posat en què el nou espai esportiu contribuïsca a desestacionalizar l’activitat turística.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari