L'ocupació hotelera a Benicàssim durant el mes d'agost supera el 82%

La majoria de persones visitants són de la Comunitat Valenciana i de la Comunitat de Madrid

L'ocupació hotelera a Benicàssim durant el mes d'agost supera el 82%
30/09/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Turisme, ha fet balanç de l’activitat turística durant el mes d’agost i destaquen les dades de registre de consultes realitzades en les tres Oficines de Turisme “ja que demostren que s’estan reprenent xifres prepandèmia”. Així ho ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, després de conéixer les dades en matèria turística i ha afegit que “l’ocupació hotelera, la participació en les activitats programades i les consultes en les oficines de turisme demostren que Benicàssim ha sigut un lloc triat per molts visitants per a gaudir de la temporada estival, consolidant a Benicàssim com a destinació turística segura”.

Analitzant les dades del mes d’agost, i quant al balanç de consultes en les oficines de turisme, les atencions en taulell han sumat 3.729 i les atencions telefòniques 612, “sent la procedència de la Comunitat Valenciana la majoritària juntament amb la Comunitat de Madrid”, ha explicat la regidora de Turisme, Cristina Fernández. Quant a la procedència internacional destaquen els turistes de França seguits del Regne Unit.

Els índexs d’ocupació denoten una notable millora respecte a l’any passat, aconseguint una ocupació total del 82,23% als hotels i el 75,77% en els càmpings. “S’han ocupat prop de 4.500 places durant tot el mes d’agost, una xifra molt positiu i que ha sigut un gran revulsiu econòmic tant per al sector hoteler i de càmpings com per a la restauració”, ha afegit Fernández.
Així mateix, les visites guiades programades durant el mes d’agost han comptat amb una gran acceptació destacant les activitats d’animació infantil emmarcades en la iniciativa “Benicàssim Kids”. “El Tesoro de la Torre de Sant Vicent els dimarts i El Misterio del Parc del Trenet els dimecres han resultat un autèntic èxit, ja que les reserves per a aquestes activitats es completaven en tot just uns minuts. A causa d’aquesta demanda continuarem programant aquestes activitats”, ha afegit l’edil de Turisme. Senderisme a la llum de les estreles, Paisatges cromàtics i Les Llegendes de la Via Verda han sigut algunes de les huit visites guiades programades que, al costat de les visites al Centre d’Interpretació Torre de Sant Vicent i el Festival Imagina Benicàssim han completat la programació preparada per la regidoria de Turisme per al gaudi de veïns i visitants.

Tallers Sicted

Seguint amb la qualitat turística, però en aquest cas en les empreses del destí, la regidoria de Turisme ha programat una sèrie de tallers col·lectius dirigits a nous empresaris del sector turístic adherits al Sicted (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins). Aquesta setmana ha tingut lloc el segon taller col·lectiu mentre que per a demà divendres s’ha programat el mòdul 5 “Legislació Aplicable” en modalitat en línia. Finalment, la setmana que ve es realitzarà el tercer taller col·lectiu, també en línia, i serà l’última actuació prèvia a l’avaluació de les empreses adherides.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari