Benicàssim ja ha destinat 1,9 milions d’euros al pagament a proveïdors des de l’inici de l’estat d’alarma

Benicàssim ja ha destinat 1,9 milions d’euros al pagament a proveïdors des de l’inici de l’estat d’alarma
15/04/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim ja ha pagat prop de 2 milions d’euros en factures als seus proveïdors des que va començar l’estat d’alarma. El regidor d’Hisenda, Arturo Martí, ha explicat que “ara, més que mai, els nostres proveïdors necessiten d’una major liquiditat i per això des de l’ajuntament s’està treballant i es continuarà treballant perquè els pagaments es realitzen amb la màxima rapidesa possible”.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, tot el procés s’està realitzant de manera telemàtica i això permet que les factures es puguen abonar d’una forma àgil. Per part de l’àrea econòmica del consistori s’ha continuat treballant des del primer dia de l’estat d’alarma tramitant transferències perquè els proveïdors de l’ajuntament pogueren cobrar com més prompte millor. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat sobre aquest tema que “des del primer moment, la nostra prioritat ha sigut atendre les necessitats de les persones i intentar mitigar l’efecte negatiu de la pandèmia sobre Benicàssim” i ha afegit que “el nostre compromís públic ha sigut el d’agilitar al màxim, tant la tramitació com el pagament als proveïdors; d’aquesta manera podem ajudar al fet que les empreses tinguen liquiditat i ajudar-los a afrontar els efectes d’aquesta crisi”.

Marqués ha recordat que el consistori compta amb una economia municipal sanejada, “fruit d’una gestió eficient” el que permet a l’ajuntament trobar-se actualment amb un deute a zero, i “respondre immediatament i destinant els recursos necessaris a atendre les necessitats de Benicàssim”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari