Pepa Cases inicia la programació d'humor i titelles en l'Espai de la Música de Benicàssim

Pepa Cases inicia la programació d'humor i titelles en l'Espai de la Música de Benicàssim
31/03/2021 -

L’Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim arranca el mes d’abril amb humor i titelles. El cicle Torna a l’Espai es reprén aquest divendres 1 d’abril a les 19.00 hores amb Pepa Cases. Durant una hora, els assistents gaudiran del monòleg a càrrec de l’actriu, ballarina, cantautora, docent, escriptora, gestora cultural, comunicadora inesgotable i conversadora insaciable.

I per al dissabte al migdia, la companyia Els Clavells serà l’encarregada de fer gaudir al públic infantil amb l’espectacle de titelles “Hermosinda”. El dia que ella va nàixer fresques gotes de rosada, com a pluja, van inundar els camps i una aroma a flors va acariciar les copes dels arbres. El seu pare en veure-la, emocionat, va exclamar, “és més bella que el Sol” i la seua mare, somrient, va dir “és més bufona que la Lluna”. I així mirant-se als ulls van decidir que es cridaria Hermosinda. Aqueix dia va nàixer una fada, la fada Hermosinda… Darrere d’aquest espectacle de Los Claveles, recomanat per a menors a partir de 2 anys, estan Paca García (actriu manipuladora i guió), Aniceto Roca (guió, músic i veus), Andrea Sánchez (posada en escena), José Ramón Sánchez (disseny i construcció), José García (il·luminació).

L’accés a cadascun dels espectacles és lliure, però es requereix entrada “que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació”, ha comentat el regidor de Cultura, Javier Alonso. L’horari per a recollir les entrades serà de 15.30 a 21.30 hores “i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l’accés a la sala, la qual s’obrirà mitja hora abans de cada actuació”, ha afegit l’edil.

Quant a les mesures de seguretat sanitària, en el cas de les activitats per a adults la distribució del públic serà de manera individual mentre que per a la programació infantil els menors podran asseure’s al costat d’un adult, “i en tot moment seguirem el protocol establit per les autoritats competents perquè Benicàssim no perda el pols cultural i continue sent tot un referent a la província, però sobretot de la cultura segura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari