El pressupost 2020 de Benicàssim comptarà amb 15 propostes consensuades

Els comptes per a l’any vinent arribaràn als 28 milions d’euros i sumaran tres noves partides

El pressupost 2020 de Benicàssim comptarà amb 15 propostes consensuades
19/11/2019 -

L’equip de govern de Benicàssim està treballant en l’elaboració d’un pressupost per al 2020 que compte amb el major consens possible. Per a això, l’alcaldessa, Susana Marqués, va sol·licitar fa quinze dies als grups de l’oposició les seues propostes als pressupostos i estudiar la viabilitat de poder incloure-les o no en els comptes del pròxim any. Així, durant la Comissió Informativa Municipal de Gestió Política, Econòmica, Administrativa i Especial de Comptes, Susana Marqués ha anat desgranant una per una totes les propostes realitzades pels grups de l’oposició amb la finalitat de consensuar tots els punts coincidents. Com ha informat l’alcaldessa després de la Comissió, hi ha quinze propostes coincidents “i seran incloses en el pressupost municipal del 2020”. Dins d’aquest paquet d’inversions consensuat es troben, entre altres, l’adequació dels baixos dels apartaments Atlanta perquè alberguen el centre de salut i un centre cívic en la zona sud del municipi; la posada en marxa d’un bus circular; les millores en parcs infantils; la nova comissaria de la Policia Local; el mobiliari per a Vila Elisa per a la seua posada en funcionament; millores en les passarel·les de les platges i l’arranjament de voreres i asfaltat a través del pla de manteniment urbà anual.

En aquest punt recalcar que hi ha actuacions compromeses i que ja compten amb el consens dels grups municipals i entre elles es troben la prolongació de la CV-149, la construcció d’un Skate Park, l’ascensor de la Casa de la Cultura o la impermeabilització del poliesportiu, una sèrie d’actuacions que en l’actualitat es troben en fase de contractació.

D’altra banda, l’equip de govern està treballant en dos plans que es materialitzaran el pròxim exercici: el Pla d’Igualtat i el Pla d’Envelliment Actiu.

Així mateix, i com a novetat també a destacar del pressupost 2020, es crearan tres noves partides: Cicle Integral de l’Aigua (que albergarà totes les inversions en pluvials), Territori Intel·ligent i Desenvolupament Sostenible.

El pressupost municipal per a l’any vinent arribarà als 28 milions d’euros i l’objectiu de l’equip de govern és portar la seua aprovació a ple abans de final d’any perquè puguen entrara en vigor a principis del 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari