Prop de 600 persones assisteixen a la primera jornada del IX Benicàssim Blues Festival

Prop de 600 persones assisteixen a la primera jornada del IX Benicàssim Blues Festival
19/06/2021 -

Benicàssim va brillar anit amb l’inici de l’IX Benicàssim Blues Festival. Prop de 600 persones van assistir al recinte situat en l’avinguda Joan Carles I, on en l’actualitat es duu a terme el mercat setmanal. Els espectadors van vibrar amb el concert de Koko-Jean & The Tonics.

Koko-Jean va tornar anit a Benicàssim ja que en el 2015 va estar en el festival amb la seua anterior banda de rhythm and soul The Excitements. El retorn el va fer ahir amb tres músics de l’escena barcelonina i van omplir el recinte de gran energia amb “Hairwhip”, un treball amb quatre temes que van presentar en el festival de Benicàssim.

La regidora de Turisme, Cristina Fernández, ha indicat que “la primera jornada del festival ha sigut molt positiva i el públic ha gaudit d’un gran concert amb la màxima garantia de seguretat”.

La present edició del Benicàssim Blues Festival s’ha programat en xicotet format, buscant sobretot espais oberts i assegurances, i així mantenir viu l’esperit del blues en el nostre municipi. Aquest esperit continuarà aquesta vesprada, a partir de les 20.00 hores, de la mà de J.P. Bimeni & The Black Belts live. Guitarres, teclats, una secció de vents, i l’envolupant veu de Bimeni, embolicaran el recinte amb el millor ritme de rhythm’n’blues. Igual que ahir, l’accés al recinte serà lliure i es controlarà en tot moment el control d’aforament.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que el retorn del Benicàssim Blues Festival “marca l’inici a una volta progressiva als concerts en viu al carrer, que com no pot ser d’una altra forma estarà encara marcada per la seguretat sanitària perquè a Benicàssim no hem volgut perdre el pols cultural, el pols turístic, però imposant sempre la prudència”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari