Benicàssim homenajta a Antonio Higueruela dins del programa festiu

El soci centenari de La Garrofera rep un càlid homenatge en una jornada festiva marcada per actes populars com el pa i porta

Benicàssim homenajta a Antonio Higueruela dins del programa festiu
24/09/2019 -

Benicàssim ha reservat el matí d’aquest dimarts festiu per a homenatjar a Antonio Higueruela Carrillo. El soci centenari de l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera ha rebut un càlid homenatge en el centre cultural de l’entitat i al qual ha assistit l’alcaldessa, Susana Marqués, la regidora de Majors, Rosa Mari Gil, al costat del regidor de Festes, Arturo Martí, i gran part de la corporació municipal. Durant l’acte, la presidenta de la Garrofera, Antonia Navarro, ha volgut fer extensiu el reconeixement a tots i cadascun dels socis i sòcies i espera que l’entitat continue realitzant homenatges als majors associats “que estan hui, i els que vindran”. Des del consistori, Rosa Mari Gil ha aprofitat l’ocasió per a recordar el berenar que els socis de l’entitat celebraran demà a la vesprada i en la qual es preveu l’assistència d’unes 600 persones.

A més del reconeixement a Antonio Higueruela, el centre cultural de La Garrofera ha acollit aquest migdia la inauguració de l’exposició d’olis del pintor José Dolz, una mostra en la qual es poden veure paisatges de Benicàssim així com de la toscana italiana.

D’altra banda, el passeig Pérez Bayer ha congregat per segon dia consecutiu a un bon nombre d’afeccionats taurins els qui han gaudit de l’entrada i exhibició de bestiar boví a càrrec de la ramaderia de Jaime Tárrega, Lucas. L’activitat taurina continuarà a la vesprada amb l’exhibició de bestiar boví de la mateixa ramaderia.

La programació festiva per a aquesta vesprada també inclou una quedada flamenca en La Pimienta Rosa i els més xicotets tindran una cita al carrer dels Dolors, enfront de la seu de l’Associació de Dones de Casa, on a partir de les 18 hores es realitzarà una sèrie d’activitats per a gaudir entre pares i fills i inclourà una xocolatada al final de l’activitat. La reina infantil, Marina Pauner, i la seua cort d’honor no faltaran a aquesta cita per als xiquets i les xiquetes.

Ja a la nit, l’activitat festiva es traslladarà al recinte firal amb la celebració del sopar de pa i porta. Els assistents podran degustar d’una truita monumental i l’acte estarà amenitzat pel conjunt V Reserva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari