Màgia i il·lusionisme: Imagina Benicàssim 2023 torna amb una vintena d'espectacles

Els espectacles i tallers de màgia tornen a Benicàssim en la dècima edició d’aquest festival, que compta amb un ampli programa

Màgia i il·lusionisme: Imagina Benicàssim 2023 torna amb una vintena d'espectacles

La màgia i l’il·lusionisme tornaran a omplir de sorpresa Benicàssim del 17 al 23 de juliol. I és que se celebrarà Imagina Benicàssim 2023, un festival de màgia que arriba a la seua desena edició amb propostes per a públic familiar.

Tal com ha destacat l’Ajuntament de Benicàssim, en 2023 el festival comptarà amb dos mags castellonencs: el Mag Miraver, que va guanyar el Primer Premi Nacional de micromàgia en el XXXVII Congrés Nacional de Màgia, i el Mag Orbit, amb l’espectacle ‘Acer’. Així mateix, arriben a Imagina Benicàssim el ventríloc argentí Gustav, amb diversos premis internacionals, i la finalista de Got Talent Maga Magic Lluna.

En les seues nou edicions anteriors, el festival de màgia més famós de Benicàssim ha reunit a la ciutat a 30 mags i magues i més de 27.500 espectadors i espectadores.

Programa d’Imagina Benicàssim 2023

El dilluns, 17 de juliol, arranca el festival amb el Mag Miraver i un espectacle de micromàgia que es podrà veure també el dimarts 18 i el dimecres 19. Serà en l’Oficina de Turisme Casa Abadia amb quatre passes de 30 minuts a les 17.00, 17.45, 18.30 i 19.15 hores. Les entrades es poden reservar en la mateixa Oficina de Turisme.

Per al dijous, 20 de juliol, les famílies comptaran amb un espectacle a càrrec de La Bella Maga, Maga María Krypto i Jarri Marquerie, enfront de l’Oficina de Turisme d’Heliòpolis a les 19.00 hores. En aquest cas, no es requereix inscripció.

El 21 de juliol, el Mag Paco, el Mag Reolid i Magic Santi arribaran al Parc del Trenet amb un altre espectacle per a public familiar a les 19.00 hores, amb accés lliure.

L’Amfiteatre Pepe Falomir, en el passeig Marítim Bernat Artola de Benicàssim, reunirà el dissabte 22 a les 22.30 hores a la Maga Magic Luna, finalista de Got Talent, i a Enrique de León, també amb una proposta familiar i accés lliure.

El matí del 23 de juliol també estarà marcada per la màgia en l’Amfiteatre Pepe Falomir. A les 12.00 hores hi haurà tallers de màgia per a xiquets i xiquetes entre 6 i 12 anys amb Mag Reolid, La Bella Maga, Maga María Krypto, Jarri Marquerie, Magic Santi i Mag Paco. Tots ells, a més, rebran un joc de màgia oficial com a regal per participar.

I a la nit, el show Acer de Mag Orbit, a les 22.30 hores, posarà el fermall d’or al festival també en l’amfiteatre i amb accés gratuït.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari