Benicàssim torna a l’Espai de la Música amb 20 actuacions fins a final d'any

Benicàssim torna a l’Espai de la Música amb 20 actuacions fins a final d'any
11/11/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim continua impulsant la cultura segura amb una programació d’activitats variada, de qualitat i per a tots els públics. Després de la reobertura del Teatre Municipal ara és el torn de reprendre l’activitat cultural en el Espai de la Música Mestre Vila. El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha explicat que Torna a l’Espai contempla fins a 20 activitats fins a final d’any dirigides al públic adult i infantil. “En total intervindran més de 30 tècnics i auxiliars i prop de 90 artistes, unes xifres amb les quals, a més de reactivar l’activitat cultural per al públic en aquest espai municipal, també es reactivarà el col·lectiu professional del sector” ha indicat l’edil.

La programació en el Espai de la Música començarà aquest dissabte 14 de novembre a les 19.00 hores amb l’obra de teatre Un mes tú, un mes yo, escrita per l’autor castellonenc Antonio Arbeloa i interpretada per l’Associació Amigos del Teatro. L’obra narra com Mariano, que ha estat a cura dels seus pares durant anys, ha trobat núvia. Per aquest motiu, cita al seu germà Juan en el bar del poble per a repartir-se per mesos aquestes labors. Aquesta situació crearà un conflicte que l’autor porta fins a les seues últimes conseqüències sempre en un to d’humor extrem.

El diumenge al migdia serà el torn del públic infantil amb la música, els contes i les emocions de Cuentamifasol. L’activitat és més que un contacontes, és un taller de música i paraules pel qual els participants deixaran volar la seua imaginació i sentiran, crearan, interpretaran i jugaran.
L’accés a cadascun dels espectacles és lliure però es requereix entrada “que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació”. L’horari per a recollir les entrades serà de 17.00 a 20.00 hores “i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l’accés a la sala, la qual s’obrirà mitja hora abans de cada actuació”, ha afegit Javier Alonso.

Quant a les mesures de seguretat sanitària, l’aforament s’ha reduït al 30% aproximadament. En el cas de les activitats per a adults, la distribució del públic serà de manera individual mentre que per a la programació infantil els menors podran asseure’s al costat d’un adult, “i en tot moment seguirem el protocol establit per les autoritats competents perquè Benicàssim no perda el pols cultural i continue sent tot un referent a la província, però sobretot de la cultura segura”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari