Benicàssim activa més de 70 grups d'activitats esportives

Més de 830 alumnes s’han inscrit en l’oferta de la regidoria d’Esports

Benicàssim activa més de 70 grups d'activitats esportives
03/10/2019 -

El poliesportiu municipal ha iniciat aquesta setmana la programació d’activitats esportives que es desenvoluparan durant la temporada 2019-2020. Com han indicat des de la regidoria, dirigida per Arturo Martí, hui dia el programa compta amb 72 grups d’activitat en marxa i amb 838 alumnes inscrits. Entre l’oferta per a adults, majors de 16 anys, s’inclouen classes de tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, balls de saló, batuka, iniciació al running, cardiobox, tenis i/o pàdel i, com a novetat, el calendari d’activitats inclou GAP (glutis, abdomen i cames). Quasi tots els grups oferits estan complets i només queden places lliures en GAP, tenis, batuka, gimnàstica i per a les classes dels dissabtes de balls de saló.

Pel que respecta a les activitats destinades als més xicotets, els col·legis públics acolliran classes de gimnàstica rítmica i multiesport i, a més el CEIP Palmerar també comptarà amb patinatge i hoquei patines. El pavelló d’esports per la seua part acollirà taekwondo olímpic. I, com a novetat, la zona esportiva de la Carrerasa se suma a l’oferta esportiva amb rugbi i futbol femení. En aquest cas, queden places lliures per a tenis, gimnàstica rítmica, taekwondo olímpic, multiesport i iniciació al rugbi.

L’edil Arturo Martí, ha destacat el gran acolliment que, com cada temporada, té el programa esportiu municipal “que ofereix un ampli ventall d’activitats i a un preu econòmic que aconsegueix que el poliesportiu compte amb una gran afluència de gent durant l’horari d’activitat”. Martí ha afegit que, a més d’oferir una programació esportiva atractiva, l’àrea d’Esports també treballa per oferir unes instal·lacions òptimes i, en aquest cas, ha destacat els treballs de millora que s’estan duent a terme en les instal·lacions de la Carrerasa, consistents en l’arranjament dels actuals vestuaris i col·locació d’un clos entre el camp de futbol i la zona de work out i el rocòdrom. “Una sèrie de millores que eren un compromís de l’equip de govern ja que cada vegada són més els veïns que trien practicar esport a l’aire lliure i l’adequació d’aquest espai esportiu era necessari”, ha finalitzat Martí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari