Més de 20 persones s'apunten al Programa d'excel·lència per a desempleats

El Centro de Formación Josep Barberà i Ceprià de Benicàssim acoge el Programa de Excelencia para desempleados

Més de 20 persones s'apunten al Programa d'excel·lència per a desempleats
14/10/2019 -

El Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià de Benicàssim ha acollit avui al matí l’inici del Programa d’excel·lència per a desempleats (PEIG) impartit per Isra García. El conegut consultor, especialista en màrqueting, negocis i transformació digital, ha donat la benvinguda als més de vint participants en aquesta iniciativa dirigida a desempleats que volen trobar faena en menys de seixanta dies. Com Isra García ha comentat, “és un programa intensiu de tres dies i és una injecció d’excel·lència personal i professional, mentalitat imparable, confiança, persuasió, superhàbits i alt rendiment”.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, junt amb la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, i les edils Rosa Mari Gil i Elena Llobell, han donat la benvinguda als participants en el programa que es desenvoluparà fins al dimecres dia 16. “Des de l’Ajuntament donem suport als projectes i iniciatives com aquest Programa d’excel·lència, que permet activar la motivació per l’ocupació i ajuda a reduir el nombre de persones desempleades; per això esperem que aquests tres dies siguen molt enriquidors per a tots els assistents”, ha indicat Susana Marqués.

Durant aquests tres dies es busca que els assistents aconseguisquen l’excel·lència personal i professional a través de l’alt rendiment. L’objectiu és que els participants aprofundisquen en les seues àrees crítiques per a aconseguir així un canvi radical enfocat a desenvolupar les capacitats imprescindibles amb el fi últim de sobreeixir en el competitiu mercat laboral i, en definitiva, trobar faena. A més de les classes impartides en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià, també es contemplen activitats físiques, com a classes de ioga, a l’aire lliure.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari