La Guàrdia Civil rescata dos senderistes perduts a Benicàssim

archivo

La Guàrdia Civil rescata dos senderistes perduts a Benicàssim

La Guàrdia Civil va rescatar ahir a dos senderistes que s’havien desorientat i perdut en les Agulles de Santa Àgueda de Benicàssim. Un rescat que es va complicar per la falta de llum quan es va iniciar el dispositiu de cerca.

Segons ha informat en un comunicat la Guàrdia Civil, ahir dimarts a les 18.00 hores es va iniciar el dispositiu de cerca per la desaparició d’una parella que havia acudit al lloc a fer senderisme per una ruta de difícil accés que es trobava al Parc Natural del Desert de les Palmes.

Així, una vegada rebut l’avís, els cossos de seguretat de l’institut armat es van traslladar als voltants de la zona per a realitzar un escombratge de reconeixement del lloc, però la localització de la parella de senderistes es va complicar per la falta de llum a eixes hores.

Gràcies als dispositius acústics i lluminosos dels vehicles policials utilitzats per a orientar als senderistes cap a la ubicació dels agents, va ser possible la recuperació. Es va aconseguir localitzar a l’home en perfecte estat i a la dona amb un turmell luxat, en concret en el paratge de les Agulles de Santa Àgueda de Benicàssim, per la qual cosa van ser traslladats posteriorment al centre mèdic per a la seua exploració.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari