Benicàssim trasllada el so de la Setmana Santa als balcons

Benicàssim trasllada el so de la Setmana Santa als balcons
05/04/2020 -

La confraria del Santo Sepulcro i la confraria de Nuestro Padre Jesús Nazareno de Benicàssim s’han unit perquè el so característic de la Setmana Santa estiga present en el municipi. L’objectiu de totes dues germandats és commemorar a colp de tambor des dels balcons dos dels actes més significatius de la Setmana Santa a Benicàssim, com són la tamborrà de Dijous Sant i la processó del Sant Soterrament en la nit de Divendres Sant. Per això, el dijous 9 a les 20.30 hores, els confrares eixiran als seus balcons per a realitzar a l’uníson el toc provincial. Els participants estaran connectats per videollamada per a coordinar l’inici del toc. Amb aquest acte, el municipi s’omplirà del característic so del Dijous Sant amb motiu de la tamborrà que congrega cada any a més d’una desena de confraries procedents de tota la província. I un altre dels moments més emotius d’aquestes festes religioses és la processó del Sant Soterrament durant la nit del Divendres Sant. Un acte que el vent ja va obligar a suspendre l’any passat i per a aquesta ocasió els confrares eixiran als seus balcons a tocar els tambors a partir de les 22.00 hores.
Amb aquests actes, les dues confraries volen mantindre viu l’esperit de la Setmana Santa enmig de l’estat d’alarma i els seus tambors sonaran amb més ganes que mai per a combatre units al COVID-19.

Misses en streaming

Seguint amb les activitats per a viure la Setmana Santa des de casa, la parròquia Santo Tomás de Villanueva de Benicàssim ofereix la possibilitat de seguir les misses en streaming a través del canal de Youtube (https://youtu.be/3n0xgzvlvr0) i en el perfil de Facebook del rector, Luis Oliver (https://bit.ly/3duk0ip). La iniciativa ha començat hui al migdia amb la retransmissió en directe de la benedicció i missa del Diumenge de Rams. Els dies 6, 7 i 8 d’abril es podrà seguir la missa de les 19.00 hores. El Dijous Sant es retransmetrà la missa del Sopar del Senyor a les 19.00 hores i per al Divendres Sant la celebració de la Passió del Senyor a les 17.00 hores. L’11 d’abril, Dissabte Sant, es podrà seguir des de casa la Solemne Vigília Pasqual a partir de les 22.00 i, finalment, el Diumenge de Resurrecció al migdia es retransmetrà la Missa Solemne de Pasqua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari