Marqués demana la realització de tests i mascaretes per a tota la ciutadania

Marqués demana la realització de tests i mascaretes per a tota la ciutadania
08/04/2020 -

En les cartes dirigides, tant al President de la Generalitat, Ximo Puig, com al President de la Diputació de Castelló, José Martí, l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha sol·licitat a totes dues institucions la compra massiva de tests i mascaretes per a poder realitzar la prova del COVID-19 i protegir als veïns de Benicàssim. La primer edil incideix en què els tests “tal com aconsellen les autoritats sanitàries internacionals, són essencials per a detectar i previndre nous contagis ” .

Marqués ha assenyalat que “les pròximes setmanes seran crucials per a detindre el nombre de contagis i, seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut i dels experts, és vital fer ja tests massius a tota la població, amb l’objectiu d’implementar mesures més eficaces i detectar a les persones asimptomàtiques, que en data de hui no saben que poden transmetre el virus”.

És per això que per a l’alcaldessa, després de la realització de tests als professionals de serveis essencials, siguen sanitaris o personal de seguretat, s’haurien d’anar estenent la realització de les proves a tota la població “perquè quan s’alcen les mesures de confinament, haurem d’estar alerta i evitar en la mesura dels possible un repunt dels contagis”.

En aquest punt, en les cartes remeses als Presidents provincial i autonòmic, Susana Marqués també urgeix l’arribada de màscares per a tota la població per a evitar el probable col·lapse després de l’anunci del Govern, en relació a la possibilitat de l’ús generalitzat de les mascaretes. “Necessitem treballar amb previsió, estar preparats i assegurar el material necessari per a la protecció de tots els nostres veïns”, ha afegit l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari