L'alumnat de l'IES Violant de Casalduch de Benicàssim "s'apunta al bon rotllo"

L'alumnat de l'IES Violant de Casalduch de Benicàssim "s'apunta al bon rotllo"
28/09/2020 -

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benicàssim, ha programat el taller «Apunta’t al bon rotllo» en l’IES Violant de Casalduch.
«Apunta´t al bon rotllo» té com a objectiu potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar-se sexual i afectivament, que s’aparten dels models violents, actuant directament en adolescents de 12 a 16 anys.

El programa es realitza aquest any de manera virtual i està dinamitzat per una experta en la matèria de la Fundació Isonomia. Els tallers dirigits a l’alumnat han començat a impartir-se hui i continuaran durant el dia de demà. Així mateix, el programa també disposa de materials dirigits a la resta d’agents que componen la comunitat educativa: professorat i famílies. Des d’un marc coeducatiu, s’aporten claus perquè, tant el professorat com les famílies, puguen contribuir a la prevenció primària de la violència contra les dones i la promoció dels bons tractes, i disminuir la probabilitat de patir violència física, psíquica o sexual i impedir l’aparició d’aquestes.

Aquesta activitat està impulsada per l’Ajuntament de Benicàssim en el marc de les seues accions per a promoure la igualtat efectiva de dones i homes i previndre les violències masclistes en el municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari