Benicàssim vibra des dels balcons

La confraria del Santo Sepulcro i la de Jesús Nazareno organitzen tamborrades per Setmana Santa

Benicàssim vibra des dels balcons
10/04/2020 -

El municipi de Benicàssim va vibrar ahir per uns minuts gràcies a la tamborrà protagonitzada per la confraria del Santo Sepulcro i la confraria de Nuestro Padre Jesús Nazareno. A les 20.30 hores, el so característic de la Setmana Santa va estar present en diferents punts del municipi gràcies al toc que van realitzar els confrares des dels seus balcons. Els participants van estar connectats de manera telemàtica per a coordinar l’inici del toc provincial. Amb aquest acte, el municipi es va omplir del característic so del Dijous Sant amb motiu de la tamborrà que congrega cada any a més d’una desena de confraries procedents de tota la província.

Un altre dels moments més emotius d’aquestes festes religioses és la processó del Sant Soterrament durant la nit del Divendres Sant. Un acte que el vent ja va obligar a suspendre l’any passat i per a aquesta ocasió els confrares eixiran aquesta nit als seus balcons a tocar els tambors a partir de les 22.00 hores.

Així mateix, durant la jornada de hui la parròquia Santo Tomás de Villanueva de Benicàssim retransmetrà per streaming la celebració de la Passió del Senyor a les 17.00 hores. L’ofici religiós es podrà seguir des de casa a través del canal de Youtube (https://youtu.be/3n0xgzvlvr0) i en el perfil de Facebook del rector, Luis Oliver (https://bit.ly/3duk0ip). Per a demà, Dissabte Sant, es retransmetrà la Solemne Vigília Pasqual a partir de les 22.00 i, finalment, el Diumenge de Resurrecció al migdia es podrà seguir en directe des de casa la Missa Solemne de Pasqua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari