El tanatori municipal de Benicàssim obri les portes i inicia la prestació del servei

El tanatori municipal de Benicàssim obri les portes i inicia la prestació del servei
14/02/2022 -

Benicàssim ja compta amb servei de tanatori. L’espai situat al costat del cementeri municipal ha obert les portes després d’aconseguir els permisos supramunicipals pertinents, que han permés finalitzar un complex projecte d’urbanització. “A partir de hui comptem amb aquest servei tan necessari com històricament reivindicat per Benicàssim”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha afegit que “el nou tanatori és un espai que permetrà oferir no sols un servei sinó l’ambient adequat i íntim a les famílies, en aquell moment especialment dur que és acomiadar a un ser estimat”.

La primera edil ha recordat que el tanatori “va ser un dels projectes finançats amb el Pla E, però pèssimament gestionat pel tripartit que formava llavors el govern municipal (PSPV, Bloc i EU), la qual cosa va provocar la paralització de l’obra perquè no comptava amb els permisos requerits i sense tindre en compte la necessària urbanització de l’entorn. Ara i després de deu anys des de la seua projecció, hem aconseguit que aquesta infraestructura, a la fi, es pose en marxa per a donar servei als veïns de Benicàssim”.

Com ha comentat el regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz, quant a les obres d’urbanització, aquestes van consistir “en l’adequació de l’accés amb una planificació en forma de zona per als vianants enjardinada, amb espai per a aparcament i amb total accessibilitat per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. També es van habilitar els col·lectors d’aigües pluvials i el clavegueram, a més de la connexió telefònica i la instal·lació d’electricitat necessària”.

Ara, després de totes les obres requerides, l’adjudicació del contracte de gestió i amb la llicència d’obertura d’activitat atorgada, Funerària La Magdalena S.L.U. serà l’encarregada de gestionar el servei durant els pròxims quinze anys.

Membres de la corporació municipal han visitat aquest matí les instal·lacions al costat del propietari fundador del Grup Empresarial Magdalena, Manuel Blay Biosca.

Com indiquen des de l’empresa, el grup funerari Magdalena fa més de 25 anys que proporciona consol als quals ho necessiten en els moments més durs a la província de Castelló. Des de 1973, aquest grup vetlla per oferir un servei de qualitat, íntegre i de plena confiança en l’àmbit funerari. El tanatori de Benicàssim és el seu centre número 10, ja que és present a l’Alcora, Almassora, Borriol, Borriana, Cabanes, Castelló, Orpesa, Torreblanca i Vall d’Alba.

Grup Funerària Magdalena, que és un referent en el seu sector, aposta sempre per la innovació en les seues instal·lacions, per proporcionar un servei complet i per facilitar a les famílies el dur tràngol que implica perdre a un ser estimat. El primer tanatori de Benicàssim compta amb dues sales vetla, un jardí i un aparcament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari