El teatre infantil arriba a l’Espai de la Música de Benicàssim en el cap de setmana previ a Nadal

Teatre a Mà representarà ‘L’aneguet lleig’ dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys

Arxiu

El teatre infantil arriba a l’Espai de la Música de Benicàssim en el cap de setmana previ a Nadal
16/12/2020 -

Benicàssim continua potenciant la cultura segura en els seus espais municipals i per al cap de setmana previ a Nadal serà el teatre el que acapare gran part de la programació. Després de la música barroca de l’Estança Harmònica i el flamenc nadalenc amb La Zambomba Flamenca de La Mar de Flamenca, el cicle Torna a l’Espai represa l’activitat el dissabte 19 de desembre a les 12.00 hores amb teatre i titelles per al públic infantil. Dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys, la companyia Teatre a Mà representarà l’obra en valencià L’aneguet lleig. Juanma Picazo s’encarregarà de relatar als xicotets assistents les aventures d’un xicotet cigne a través d’un espectacle que tractarà conceptes com l’afany de superació, la igualtat o l’empatia. La història està basada en el clàssic d’H.C. Andersen.

Per al diumenge 20 estava prevista la representació de la comèdia de Miguel Mihura, Tres sombreros de copa, a càrrec de la companyia El Taronger, però es posposa per al següent diumenge, dia 27, a les 19.00 hores.

El cicle Torna a l’Espai també contempla una altra obra de teatre abans dels dies centrals de Nadal. En aquest cas, La Pinzón representarà el dimecres 23 a les 12.00 hores El cuento del ávaro, recomanada per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys. “Per a aquests dies previs a les dates centrals de les festes nadalenques hem volgut programar activitats culturals per als més xicotets”, ha indicat el regidor de Cultura, Javier Alonso qui recorda que l’accés a cadascun dels espectacles programats a l’Espai de la Música és lliure però es requereix entrada “que es pot aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació”. L’horari per a recollir les entrades serà de 17.00 a 20.00 hores “i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l’accés a la sala, la qual s’obrirà mitja hora abans de cada actuació”, ha afegit l’edil.

Quant a la programació en el Teatre Municipal, el cinema és el protagonista aquest cap de setmana amb la projecció d’Adam els dies 18, 19 i 20 a les 19.30 hores. Les entrades tenen un preu de 3 euros i es poden adquirir a través de la web de l’àrea de Cutura (www.benicassimcultura.es) o en les taquilles del Teatre a partir d’una hora abans de la projecció.

Finalment, la cultura també es traslladarà diumenge que ve, dia 20, a les 18.00 hores al poliesportiu municipal amb motiu del tradicional concert de Nadal de la Unió Musical Santa Cecilia de Benicàssim, un acte amb aforament limitat i en el qual enguany col·laboraran amb el Banc d’Aliments de Castelló qui recollirà aliments en l’entrada, abans del concert.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari