El Teatre Municipal de Benicàssim millora la qualitat dels espectacles amb la nova taula de so

El Teatre Municipal de Benicàssim millora la qualitat dels espectacles amb la nova taula de so
20/01/2021 -

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicàssim ha dut a terme millores tècniques en l’equipament de so del Teatre Municipal amb una nova taula de so. El mesclador digital proporciona 64 entrades amb processament complet i una arquitectura de 42 bus configurables amb coherència de fase de totes les eixides de mescla. Els treballadors encarregats de les labors de so han rebut hui una formació per a conéixer de primera mà l’ús de la màquina i la manera més òptima per a traure-li el millor rendiment. El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha explicat que “aquest nou equip suposarà un estalvi important a les arques municipals ja que el consistori havia de contractar externament aquest servei quan les representacions teatrals i els espectacles musicals així ho requerien per a oferir un millor so perquè el sistema permanent que teníem fins ara era de menor qualitat”. I és que l’avantatge principal de la nova taula “és que oferirà a l’espectador una major qualitat de so”, ha afegit Alonso.

La millora tecnològica, la despesa de la qual es va realitzar amb càrrec al pressupost del 2020, se suma a les millores realitzades en el Teatre Municipal durant l’any passat, com van ser les noves taquilles, la impermeabilització del sostre i la façana, el canvi de la soga de maniobra de l’escenari i un nou accés a la zona dels aires condicionats. “Des de l’equip de govern continuarem apostant amb força per millorar les instal·lacions culturals municipals per a guanyar en seguretat, qualitat i avantguarda”, ha indicat l’edil de l’àrea.

D’altra banda, malgrat la suspensió de l’activitat cultural dins de les mesures establides pel consistori per a protegir a la ciutadania i evitar l’avanç de casos Covid-19 en la localitat, el departament de Cultura continua treballant en la programació per a enguany en els diferents espais municipals “perquè, una vegada puguem reobrir les portes amb total seguretat, puguem continuar oferint una programació segura, de qualitat, varietat i aconseguir amb això que Benicàssim no perda el pols cultural”, ha finalitzat Javier Alonso.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari