Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada
23/09/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim continua amb els tractaments de control de plagues de mosquits que es realitzen de manera periòdica en el terme municipal. Després de les recents pluges s’ha procedit a inspeccionar la zona del Quadre de Santiago per a detectar zones amb aigua estancada on poden proliferar larves de mosquit.

Com ha explicat la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, “en la majoria de les zones no s’ha estancat l’aigua, a causa de la poca quantitat de precipitació registrada els últims dies a Benicàssim, però en determinats punts s’han trobat zones amb gran densitat de larves”. Després d’aquesta detecció, es va realitzar un tractament larvicida a fons d’aquesta zona i com han comentat des de l’empresa encarregada del control de les plagues, “després del tractament polvoritzant un larvicida biològic a base de Bti, i dosat segons càrrega orgànica de l’aigua, densitat de larves i el seu estat de desenvolupament, en menys de 2 hores es va poder apreciar que la gran majoria de larves de mosquit ja suraven inerts”.

L’edil Vanessa Batalla ha afegit que “dins del calendari previst d’actuacions es contempla brigades de control de mosquits i de desratització que actuen de manera periòdica en diferents punts del terme municipal per a poder atallar qualsevol focus de mosquits i altres plagues que puguen registrar-se”. Batalla ha finalitzat dient que a més dels tractaments duts a terme per l’ajuntament i CTL Sanidad Ambiental, “la col·laboració ciutadana és fonamental perquè els tractaments i els treballs de control siguen més efectius”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari