Turisme sondeja la influència a Benicàssim de la fallida de Thomas Cook

Las reservas turísticas en hoteles de la localidad no se han visto afectadas por la quiebra del touroperador británico

Turisme sondeja la influència a Benicàssim de la fallida de Thomas Cook
26/09/2019 -

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim ha sondejat la influència que pot tindre en el municipi la fallida de l’aerolínia britànica Thomas Cook.

La màxima responsable de l’àrea de Turisme, Cristina Fernández, ha indicat que “el turisme britànic en el nostre municipi bàsicament és en època de festivals” no obstant això, com un dels objectius de la regidoria és obrir el turisme a més mercats durant tot l’any “i que inclou al britànic” tant la regidoria com el sector hoteler de Benicàssim “hem d’estar pendents dels efectes o conseqüències que puga comportar aquest problema turístic”. Fernández ha incidit en què la fallida de Thomas Cook “no ha afectat les reserves turístiques però cal veure com afecta a mitjà i llarg termini”.

El sector hoteler de Benicàssim ha manifestat a la regidoria de Turisme que la fallida del touroperador britànic no ha afectat els establiments de la localitat costanera “i ens han transmés que encara que no els ha afectat directament cal estar a l’expectativa, perquè la caiguda d’aquest operador produirà un tsunami que a mitjà termini pot influir en els mercats”, ha finalitzat Cristina Fernández.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari