Tornada a escola escalonada i segura a Benicàssim

Tornada a escola escalonada i segura a Benicàssim
07/09/2020 -

Els CEIP Santa Águeda i Palmerar de Benicàssim han iniciat aquest matí el curs escolar 2020/21. La volta a les aules després de quasi sis mesos es realitza de manera escalonada i amb totes les mesures de seguretat sanitària. Els primers a tornar a classe en el CEIP Santa Águeda han sigut els 69 escolars d’Infantil 5 anys mentre que en el CEIP Palmerar han sigut 110 alumnes d’Infantil 3 anys, 1r i 3r de Primària. Al llarg d’aquesta setmana s’aniran incorporant a les classes un total de 430 menors en el CEIP Palmerar i 600 en el Santa Águeda, sumant un total de 1.030 escolars en els col·legis públics de Benicàssim.

En aquest curs escolar en el qual prevaldrà la seguretat sanitària, els centres educatius compten amb un pla de contingència que contempla tota una sèrie de mesures preventives per a evitar la propagació de la Covid-19 en els centres. I en aquest treball per reforçar la seguretat sanitària, des de l’Ajuntament de Benicàssim han reforçat les labors de neteja i desinfecció dels centres i els seus exteriors. Així mateix, com explica la regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, “el consistori continua un any més amb la infermera escolar present en els dos col·legis, un servei que ara cobra més importància per a donar suport sanitari i preventiu als alumnes i les alumnes així com a tota la comunitat educativa dels col·legis”.

Finalment, en el cas de l’IES Violant de Casalduch, hui han començat les presentacions per als grups de 1r ESO i continuaran durant tota la setmana. L’inici de les classes serà el pròxim divendres 11 de setembre i el centre també compta amb un pla de contingència que té com a objectiu donar resposta a la situació excepcional per la Covid-19. El pla contempla l’accés al centre de l’alumnat i professorat, els desplaçaments pel centre, les mesures específiques a l’aula així com el material de protecció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari